Cele mai citite
 


Buzău: Un singur spital din cele patru propuse pentru reorganizare ar urma să se se închidă
vineri, 7 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doar unul din cele patru spitale din judeţul Buzău vizate pentru reorganizare ar urma să se închidă, urmând să fie transformat în unitate medico-socială.
Proiectul de reorganizare trimis, joi, de Direcţia de Sănătate Publică Buzău ministerului de resort vizează păstrarea Spitalului de Boli Cronice Smeeni, spitalele Vintilă Vodă şi Pârscov ar urma să fie menţinute sau să fie transformate în secţii exterioare ale Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, iar Spitalul de Boli Cronice Pătârlagele ar urma să fie transformat în unitate medico-socială.

'Proiectul de reorganizare a fost realizat pe baza memoriilor justificative transmise de cele patru spitale vizate pentru reoganizare în colaborare cu Administraţia Publică Locală, Instituţia Prefectului şi Consiliul Judeţean', a declarat, pentru Agerpres, Mihaela Voineagu, purtător de cuvânt al DSP Buzău.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
În premieră, Ziua Porţilor Deschise la spitalele din judeţul Buzău Direcţia de Sănătate Publică Buzău organizează sâmbătă, în premieră, Ziua Porţilor Deschise în cinci spitale din judeţ.
Buzău: În premieră, concurenţă pe posturile de medici rezidenţi Un număr de 17 candidaţi şi-au depus dosarele la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Buzău pentru cele 12 posturi de rezidenţi scoase la concurs de patru spitale din judeţ.
Buzău: Patru cazuri de gripă confirmate Primele patru cazuri de gripă au fost înregistrate în judeţul Buzău, a anunţat, joi, Biroul de presă al Direcţiei de Sănătate Publică.
Buzău: 15.000 de doze de vaccin antigripal rămân nefolosite Direcţia de sănătate publică Buzău anunţă faptul că din cele 18.650 de doze de vaccin împotriva gripei de tip AH1N1 distribuite unităţilor sanitare din judeţul Buzău doar 3157 au fost folosite.
Buzău: Doar 200 de elevi au fost vaccinaţi în judeţ Doar 202 de elevi au fost vaccinaţi în judeţul Buzău împotriva gripei cu virus AH1N1 dintr-un total de 20.000 de elevi în vârstă de peste 16 ani.
Buzău: Terapie prin colinde la Spitalul de Psihiatrie Săpoca Aproape 100 de persoane condamnate pentru infracţiuni grave, dar internate la secţia Ojasca a Spitalului de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, au participat duminică la spectacolul 'Magia Crăciunului'', susţinut de elevii de la clasa de actorie a Liceului de Artă ''Margareta Sterian''...