Cele mai citite
 


Mehedinţi: Aproape 2.500 persoane somate să achite contribuţia la asigurările de sănătate
vineri, 7 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de aproape 2.500 de persoane fizice din Mehedinţi au fost somate începând cu 4 ianuarie să-şi achite contribuţia asigurărilor de sănătate la Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS).
Preşedintele CJAS Mehedinţi, Doina Borugă, a declarat joi, pentru AGERPRES, că aceştia au înregistrat în ultimii cinci ani debite totale de 5,8 milioane lei, sumă care ar putea acoperi mai mult de jumătate din cheltuielile lunare ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.

'Debitorilor li s-au trimis somaţii de plată. Dacă în termen de 15 zile de la primirea acestor înştiinţări nu-şi vor achita obligaţiile datorate fondului asigurărilor de sănătate, vom trece la executare silită', a precizat Borugă.

Potrivit sursei citate, înainte de a se ajunge la măsura executării silite, în următoarele două decade ale lunii ianuarie debitorilor li se vor bloca conturile sau li se vor pune popriri pe salarii şi pensii, în speranţa că vor manifesta interes pentru achitarea restanţelor respective.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Preşedintele CJAS a cerut conducerii SJU Drobeta să asigure căldura în saloane Drobeta Turnu Severin, 11 oct /Agerpres/- Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, Ion Mîţu, a cerut conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin să identifice o sursă alternativă de încălzire a saloanelor cu bolnavi.
Mehedinţi: Serviciile prespitaliceşti de urgenţă, achitate Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a achitat serviciile prespitaliceşti de urgenţă.
Mehedinţi: CJAS are de recuperat peste două milioane lei de la victimele unor accidente rutiere şi agresiuni Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi nu va mai deconta serviciile medicale de care beneficiază victimele unor accidente rutiere sau ale unor agresiuni.
Mehedinţi: Bani pentru plata arieratelor spitalelor din Orşova şi Baia de Aramă Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din oraşele Orşova şi Baia de Aramă sumele de 1.156.000 lei şi, respectiv, 253.000 lei, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Doina Borugă.
Mehedinţi: Peste 450 de asiguraţi beneficiază de asistenţă medicală la domiciliu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a primit de la începutul anului şi până la 1 octombrie 452 de cereri de la asiguraţi pentru asistenţă medicală la domiciliu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică începând cu luna iulie din cauza neplăţii către CEZ Distribuţie a facturilor restante în valoare de aproximativ 200.000 lei.