Cele mai citite
 


Michael Jackson era deja mort la sosirea salvării /martor/
duminică, 9 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Michael Jackson era mort de cel puţin 20 de minute când a sosit salvarea, a declarat - joi, în faţa justiţiei californiene - un martor în a treia zi a audierilor preliminare după care instanţa urmează să decidă dacă medicul starului muzicii pop trebuie sau nu să fie judecat, potrivit AFP.
Bazându-se pe temperatura corpului lui Michael Jackson şi pe faptul că acesta avea ochii ficşi şi dilataţi la sosirea sa, pompierul din echipa de salvare Martin Blount a estimat în faţa Curţii superioare din Los Angeles că 'Regele muzicii pop' părea mort de ceva timp, estimat de el la cel puţin 20 de minute.

Această mărturie o contrazice pe cea a lui Conrad Murray, medicul starului, care asigură că Michael Jackson încetase să respire cu un minut înainte ca el să cheme salvarea, iar aceasta a sosit în casa cântăreţului după patru minute de la apel.

Ea coincide în schimb cu mărturia altui membru al echipei de salvare, Richard Senneff, care estimase - miercuri - că Michael Jackson încetase probabil să mai respire cu 20 de minute sau chiar o oră înainte de sosirea ajutoarelor.

Senneff a descris - joi - 'circul' din faţa casei lui Michael Jackson când cântăreţul a fost introdus în ambulanţa care trebuia să-l transporte la centrul medical Ronald Reagan al Universităţii din California la Los Angeles /UCLA/. 'Era un autobuz turistic, plin de oameni, plin de camere de luat vederi, un tumult mare'. Echipa lui a făcut tot posibilul pentru a-l salva pe 'Regele muzicii pop', aşa cum ar fi făcut 'pentru oricine, nu pentru că era Michael Jackson, o celebritate', a afirmat el.

Audierile preliminare sunt programate să dureze circa două săptămâni.

Michael Jackson a decedat în 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Autopsia a relevat că moartea i-a fost provocată de propofol, un anestezic puternic pe care starul îl utiliza ca somnifer. Conrad Murray a recunoscut întotdeauna că i-a administrat propofol cântăreţului în ziua morţii sale, dar la cererea expresă a acestuia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Michael Jackson îi spunea mamei sale că nu abuzează de niciun medicament Michael Jackson, care a murit în 2009 din cauza unei supradoze de medicamente, îşi asigura mama că nu face abuz de nicio substanţă, a declarat Katerine Jackson la procesul în care familia se judecă cu promotorul de concerte AEG, relatează AFP.
Vaslui: O femeie de 81 de ani a decedat în timp ce aştepta o ambulanţă O femeie în vârstă de 81 de ani, din comuna vasluiană Zorleni, a decedat, miercuri, în timp ce aştepta să fie preluată de o salvare.
Ultimele clipe din viaţa lui Michael Jackson Şeful serviciului de pază al lui Michael Jackson, Alberto Alvarez, a descris drept dramatică scena pe care a trăit-o în camera în care artistul şi-a petrecut ultimele clipe, când fiica lui ţipa printre lacrimi, iar medicul său Murray strângea în grabă medicamentele, notează miercuri ziarul ABC.
Vaslui: Misiuni dificile pentru lucrătorii de la ambulanţă la Vutcani şi Doagele Drumurile impracticabile au îngreunat pe parcursul nopţii misiunile Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui.
Medicul lui Michael Jackson a vrut să distrugă probe incriminatorii /martor/ Ultimul medic al lui Michael Jackson a cerut unui angajat al cântăreţului să sustragă material medical care se afla lângă corpul acestuia înainte de sosirea salvării, potrivit mărturiei respectivului angajat, depusă miercuri în faţa unui judecător californian.
Accident în zona Baba Novac; o ambulanţă cu pacient, lovită de un autovehicul care nu i-a acordat prioritate Un accident rutier s-a produs miercuri în zona Baba Novac din Capitală, în urma căruia o ambulanţă, care transporta un pacient, s-a răsturnat, şoferul şi cele două persoane aflate în salvare fiind rănite.