Cele mai citite
 


Fostul partener al Annei Nicole Smith, exonerat de toate capetele de acuzare
duminică, 9 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Justiţia californiană a anulat joi toate condamnările împotriva fostului partener al Annei Nicole Smith, declarat vinovat în luna octombrie pentru că s-ar fi înţeles cu medicii starletei americane, moarte în 2007, să o aprovizioneze cu medicamente, informează ediţia electronică a publicaţiei Le Point.
Această întorsătură neaşteptată din partea Curţii Superioare din Los Angeles este cea mai recentă fază a unui proces care a durat câteva săptămâni şi al cărui verdict a fost dat pe 28 octombrie, după 13 zile de deliberări. Judecătorul care a dat miercuri verdictul a considerat că dovezile împotriva fostului partener al Annei Nicole Smith, Howard K. Stern, şi a psihiatrei Khristine Eroshevich, sunt 'insuficiente'. El a menţinut totuşi una din condamnările psihiatrei, declarată vinovată pentru că a obţinut medicamente pe un nume fals. Khristine Eroshevich a fost condamnată la un an de plasare sub control judiciar şi la o amendă de 100 dolari.

Judecătorul a admis faptul că doctorii care profită de statutul lor pentru a furniza medicamente fără motive medicale constituie o adevărată problemă pentru societate, dar a asigurat că 'în acest dosar nu sunt implicaţi astfel de medici'. 'Dezaprobăm ferm decizia judecătorului Perry', a declarat procurorul Steve Cooley într-un comunicat. 'El minimalizează uriaşa problemă pe care o constituie pentru societate prescrierea abuzivă de medicamente de doctori iresponsabili şi fără scrupule', adaugă el. 'Vom vedea care sunt căile de recurs, pentru a schimba decizia', a încheiat procurorul.

În rechizitoriul său, prezentat toamna trecută, Parchetul acuzase anturajul Annei Nicole Smith că a înmulţit reţetele medicale pentru a-i 'alimenta dependenţa'. Fosta playmate a murit la 39 de ani din cauza unei supradoze de medicamente, în camera unui hotel din Florida, pe 8 februarie 2007. La autopsie s-a stabilit că Anna Nicole Smith, personaj care a apărut des în paginile ziarelor mai ales după căsătoria cu un milardar cu 63 de ani mai mare, a murit după ce a înghiţit un amestec de antidepresive, metadonă, antibiotice, pastile de slăbit şi împotriva durerilor. A rămas celebră după ce a mers până la Curtea Supremă americană să-şi dispute moştenirea lăsată de soţul ei miliardar şi a murit la câteva luni de la decesul fiului ei, în urma unei supradoze, şi naşterea fiice i sale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Viata dupa dependenta - Care sunt optiunile dupa recuperare? Mark Abrami, terapeut specializat in dependenta la Spitalul Castle Craig, descrie aportul pozitiv pe care persoanele cu probleme de dependenta il pot avea in societate dupa recuperare. Abrami a suferit de alcoolism inainte de a se vindeca si a urma studii de specialitate in tratamentul dependentei...
Dependenţa de operaţiile estetice - Chirurgul estetician îţi răspunde: care este limita între frumos şi obsesie? Deşi rolul chirurgiei plastice şi reparatorii este, în primul rând, cel de reconstrucţie şi redare a funcţionalităţii unor organe şi, în al doilea rând, cel de îmbunătăţire a aspectului fizic al unei persoane, dorinţa de a arăta mai bine se poate transforma în obsesie, iar rezultatele sunt...
Dependenţa de internet poate fi semnalul de avertizare pentru afecţiuni de sănătate mentală (studiu) Dependenţa de internet ar putea reprezenta semnalul de alarmă pentru afecţiuni de sănătate mentală în rândul studenţilor, potrivit unui studiu recent al unor cercetători canadieni citat de UPI.com.
Dependenţa şi impulsivitatea bărbaţilor sunt înscrise în ADN Starea de dependenţă şi impulsivitatea bărbaţilor au cauze genetice, conform unui nou studiu realizat de cercetători americani care au identificat gena răspunzătoare, transmite LiveScience.com.
REPORTAJ/ Dependenţa de jocuri de noroc, o boală care afectează tot mai multe persoane Dependenţa de jocuri de noroc, o afecţiune cronică, a devenit o problemă pe care o au tot mai multe persoane, fiind afectată sever nu doar viaţa jucătorilor, ci şi cea a familiilor acestora.
Viata dupa dependenta: VIDEO ClinicaCastleCraig lanseaza doua clipuri video scurte, care demonstreaza ca alcoolicii si dependentii de droguri pot aduce contributii valoroase societatii.