Cele mai citite
 


Teo Trandafir internată la Spitalul Elias
duminică, 9 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Teo Trandafir, deputat PDL, se află internată la Spitalul Universitar de Urgenţă 'Elias'.
Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, dr. Valentin Calu, pacienta s-a prezentat pentru unele tulburări digestive, în vederea efectuării unor investigaţii de rutină.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teo Trandafir rămâne internată în spital Bucureşti, 9 ian /Agerpres/ - Deputatul PDL Teo Trandafir rămâne internată la Spitalul Universitar de Urgenţă 'Elias', unde a fost internată în urmă cu două zile în urma unor tulburări digestive.
Spitalul Elias a cumpărat materiale pentru sterilizare de aproape 519.000 lei Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti a atribuit, pe 17 mai, trei contracte în valoare totală de aproape 519.000 de lei, prin care a cumpărat materiale pentru sterilizare, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 20 mai.
Spitalul Elias a iniţiat o procedură de licitaţie deschisă pentru a cumpăra dezinfectanţi Spitalul Universitar de Urgenţă Elias vrea să achiziţioneze dezinfectanţi şi a iniţiat în acest sens o procedură de licitaţie deschisă, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 17 iulie.
Sergiu Nicolaescu, internat la spitalul Elias pentru o afecţiune digestivă cronică Regizorul Sergiu Nicolaescu este internat în Spitalul Universitar de Urgenţă "Elias" pentru o afecţiune digestivă cronică cunoscută, se arată într-un comunicat de presă al unităţii medicale.
Stagii de practică în ortopedie şi consiliere profesională pentru 150 de studenţi, la Spitalul Elias Spitalul Universitar de Urgenţă Elias va găzdui un program de stagii de practică în ortopedie şi consiliere profesională pentru 150 de studenţi la medicină, informează un comunicat transmis AGERPRES.
Spitalul Elias: În cazul lui Sergiu Nicolaescu nu a fost vorba de cancer Reprezentanţii Spitalului Elias susţin că în cazul regizorului Sergiu Nicolaescu nu a fost vorba de cancer, ci de apendicită acută flegmonoasă perforată cu peritonită localizată, ''piesa excizată'' fiind în curs de examinare histopatologică.