Cele mai citite
 


Apel către medicii de familie
miercuri, 10 iunie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Alexandria, 10 iunie /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman şi Casa de Asigurări de Sănătate au lansat un apel public către medicii de familie din judeţ, pentru asigurarea serviciilor sanitare în ziua de 7 iunie, când sunt programate alegerile europarlamentare.

Directorul coordonator al DSP Teleorman, Alexandru Ştefănescu, a declarat pentru AGERPRES, joi, că "este o datorie civică a celor aproape 180 de medici de familie, să fie prezenţi la cabinetele lor din localităţile urbane şi rurale, pentru a oferi asistenţă de specialitate populaţiei, preîntâmpinându-se, astfel, riscurile sănătăţii publice".

Medicii de familie din Teleorman au contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru furnizarea de servicii, dar programele de funcţionare a cabinetelor includ doar zilele lucrătoare de pe parcursul unei luni. AGERPRES / (Ştefan Stan).

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Medicii de familie doresc ca vaccinările să fie plătite de Casa de Asigurări de Sănătate Medicii de familie din judeţul Tulcea doresc ca vaccinările care se efectuează în propriile cabinete să fie plătite de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), nu de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP), aşa cum prevede decizia Ministerului Sănătăţii.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Teleorman: Circa 60% dintre medicii de familie nu vor încheia contractul-cadru cu CAS Circa 60% din totalul de 178 de medici de familie din judeţul Teleorman au fost de acord, pe bază de semnătură, să nu încheie noul contract-cadru cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), susţinând că dacă ar accepta condiţiile de subfinanţare ar valida falimentul propriilor cabinete.
Caraş-Severin: CJAS a perfectat contracte de furnizare de servicii cu 168 de medici de familie Casa de Asigurări de Sănătate a perfectat, în acest an, la nivelul judeţului Caraş-Severin, contracte de furnizare de servicii medicale cu un număr de 168 de medici de familie, dintre care, 73 funcţionează în mediul rural.
Dolj: Medicii de familie demarează campania "Prevenţia virozelor şi a complicaţiilor lor"" Societatea de Medicină de Familie Dolj demarează, începând de săptămâna viitoare, campania de promovare a sănătăţii "Prevenţia virozelor şi a complicaţiilor lor".
Dolj: Medicii de familie nu semnează actele adiţionale impuse de Casa de Asigurări de Sănătate Medicii de familie din judeţul Dolj nu vor semna actele adiţionale la contractele încheiate pentru anul 2010, pregătite de Casa de Asigurări de Sănătate, pe motiv că acestea sunt întocmite în baza noilor acte normative pe care medicii doresc să le renegocieze.