Cele mai citite
 


Călăraşi: Peste 20.000 de persoane din judeţ au fost imunizate cu vaccin gripal
vineri, 7 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Călăraşi, 7 ian /Agerpres/ - Peste 20.000 de persoane din judeţ au fost vaccinate de la începutul campaniei până la această dată cu vaccin gripal achiziţionat de Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Călăraşi, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Potrivit medicului, după administrarea acestor doze de vaccin nu s-au înregistrat reacţii adverse care să necesite îngrijiri speciale, iar la nivelul cabinetelor medicilor de familie din judeţ există încă în stoc un număr de 2.771 doze vaccin antigripal.
Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului Călăraşi în luna octombrie a anului trecut peste 22.000 de doze de vaccin antigripal. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite Direcţiei de Sănătate Publică Circa 15.000 doze de vaccin antigripal au fost distribuite de Ministerul Sănătăţii în judeţul Teleorman, a declarat vineri, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Mioara Comana.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
MS: 500.000 de doze de vaccin antigripal în sezonul 2015-2016; aproximativ 80.000 de persoane vaccinate de la demararea campaniei Aproximativ 80.000 de persoane au fost vaccinate în primele două săptămâni de la demararea campaniei de vaccinare gratuită a Ministerului Sănătăţii împotriva gripei de sezon, informează un comunicat al MS transmis joi AGERPRES.
Harghita: A sosit prima tranşă de vaccin antigripal; primele doze, administrate persoanelor aflate în categoriile de risc Miercurea Ciuc, 14 oct /Agerpres/- Primele doze de vaccin antigripal au sosit în Harghita şi vor fi distribuite persoanelor aflate în categoriile vulnerabile la boală.
Teleorman: A doua tranşă de doze de vaccin antigripal a ajuns în judeţ Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman i-a fost repartizată a doua tranşă de vaccinuri antigripale, după cea din luna octombrie.
Hunedoara: Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal pot fi distribuite gratuit pentru vaccinarea populaţiei Peste 2.700 de doze de vaccin antigripal se află la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara şi vor putea fi distribuite medicilor de familie din judeţ pentru vaccinarea gratuită a populaţiei din grupele de risc.