Cele mai citite
 


Teo Trandafir rămâne internată în spital
duminică, 9 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 9 ian /Agerpres/ - Deputatul PDL Teo Trandafir rămâne internată la Spitalul Universitar de Urgenţă 'Elias', unde a fost internată în urmă cu două zile în urma unor tulburări digestive.
Potrivit unui comunicat al Spitalului 'Elias' remis duminică AGERPRES, Teo Trandafir şi-a exprimat în mod explicit dorinţa ca să îi fie respectată intimitatea şi să nu fie făcute publice niciun fel de informaţii privind starea ei de sănătate prin intermediul mijloacelor mass-media.
'Conducerea spitalului, prin persoana purtătorului de cuvânt, vă informează că va respecta dorinţa la confidenţialitate a pacientei, în conformitate cu articolele 21 şi 22 din Legea 46/2003, Legea drepturilor pacientului. Orice alte informaţii apărute în presă sau în cadrul unor emisiuni radio sau tv nu reprezintă poziţia oficială a spitalului', se arată în comunicatul spitalului.
Teo Trandafir s-a internat la Spitalul 'Elias' pe 7 ianuarie, având tulburări digestive. AGERPRES / (AS - Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teo Trandafir internată la Spitalul Elias Teo Trandafir, deputat PDL, se află internată la Spitalul Universitar de Urgenţă 'Elias'.
Spitalul Elias a cumpărat materiale pentru sterilizare de aproape 519.000 lei Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti a atribuit, pe 17 mai, trei contracte în valoare totală de aproape 519.000 de lei, prin care a cumpărat materiale pentru sterilizare, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 20 mai.
Spitalul Elias a iniţiat o procedură de licitaţie deschisă pentru a cumpăra dezinfectanţi Spitalul Universitar de Urgenţă Elias vrea să achiziţioneze dezinfectanţi şi a iniţiat în acest sens o procedură de licitaţie deschisă, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 17 iulie.
Sergiu Nicolaescu, internat la spitalul Elias pentru o afecţiune digestivă cronică Regizorul Sergiu Nicolaescu este internat în Spitalul Universitar de Urgenţă "Elias" pentru o afecţiune digestivă cronică cunoscută, se arată într-un comunicat de presă al unităţii medicale.
Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias Fostul preşedinte Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias pentru analize, a declarat duminică pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Valentin Calu.
Stagii de practică în ortopedie şi consiliere profesională pentru 150 de studenţi, la Spitalul Elias Spitalul Universitar de Urgenţă Elias va găzdui un program de stagii de practică în ortopedie şi consiliere profesională pentru 150 de studenţi la medicină, informează un comunicat transmis AGERPRES.