Cele mai citite
 


Covasna: Spitalul Judeţean şi un întreg cartier din Sfântu Gheorghe, fără apă potabilă
joi, 18 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Locuitorii cartierului Simeria din Sfântu Gheorghe nu au apă la robinete de mai bine de 24 de ore din cauza unei defecţiuni apărute pe reţeaua de alimentare.
Potrivit conducerii Gospodăriei Comunale, conducta principală a fost avariată pe aproximativ 100 de metri în urma unei alunecări de teren survenite într-o zonă în care se lucrează la consolidarea albiei pârâului Debren.

Incidentul afectează aproape 15.000 de cetăţeni, precum şi mai multe instituţii publice din zonă, printre care Spitalul Judeţean de Urgenţă şi mai multe şcoli.
Viceprimarul Balint Jozsef a declarat miercuri pentru AGERPRES că locatarii zonei se vor putea aproviziona gratuit cu apă pentru uz casnic şi menajer, precum şi cu apă minerală şi plată din şapte puncte ce vor fi amplasate în diverse puncte ale cartierului. De asemenea, la Spitalul Judeţean vor fi trimise mai multe cisterne cu apă potabilă.

Conducerea Gospodăriei Comunale a precizat că defecţiunea a fost remediată parţial în cursul zilei de marţi, dar ţevile au cedat peste noapte.
'Încercăm să remediem defecţiunea pentru a putea relua cât mai repede alimentarea cu apă iar în paralel lucrăm la un plan de rezervă', a declarat Bucska Elemer, din cadrul Gospodăriei Comunale, menţionând că detalii despre acest plan vor fi date după şedinţa convocată în regim de urgenţă de conducerea Primăriei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Spitalul Judeţean şi un întreg cartier din Sfântu Gheorghe, fără apă potabilă Locuitorii cartierului Simeria din Sfântu Gheorghe nu au apă la robinete de mai bine de 24 de ore din cauza unei defecţiuni apărute pe reţeaua de alimentare.
Covasna: Mai multe instituţii publice şi un întreg cartier, fără apă potabilă Locuitorii cartierului Simeria din Sfântu Gheorghe, precum şi mai multe instituţii publice din această zonă, printre care şi Spitalul Judeţean de Urgenţă, nu vor avea apă la robinete în cursul zilei de vineri.
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe reabilitează şi extinde reţeaua de hidranţi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe îşi va extinde şi reabilita reţeaua externă de hidranţi pentru stingerea incendiilor, documentaţia tehnico-economică pentru acest proiect fiind aprobată miercuri de Consiliul Judeţean Covasna.
Covasna: Fonduri europene pentru reabilitarea Spitalului de Urgenţă, apă potabilă şi canalizare Conducerea Consiliului Judeţean Covasna mizează anul viitor pe aproximativ 128 de milioane de euro din fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii.
Covasna: Ministerul Sănătăţii a alocat un milion de lei pentru reţeaua de apă, canalizare şi hidranţi a Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit un milion de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare, a hidranţilor pentru stingerea incendiilor şi instalaţiei de epurare a apelor uzate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul...
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă a primit peste 400.000 de lei pentru sistemul de protecţie împotriva incendiilor Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit din partea Consiliului Judeţean Covasna suma de 426.000 lei pentru finalizarea sistemului de protecţie contra incendiilor.