Cele mai citite
 


Harghita: 84 de persoane au rămas fără pensia de invaliditate
miercuri, 17 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Miercurea Ciuc, 17 nov /Agerpres/ - Un număr de 84 de harghiteni au rămas fără pensia de invaliditate, după ce verificările făcute de medicii experţi au arătat că nu mai prezintă afecţiunile pentru care au fost pensionaţi.
Directoarea Casei de Pensii Harghita, Ban Katalin, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că din luna iulie au fost verificate 2.207 cazuri şi s-a decis depensionarea a 84 de persoane.
'Comisia medicală a constatat că bolnavii respectivi nu mai prezentau afecţiuni invalidante', a afirmat Ban Katalin, care a ţinut să precizeze că nu se poate pronunţa în legătură cu problemele medicale cu care erau înregistraţi cei care şi-au pierdut pensiile.
În Harghita mai sunt de controlat aproximativ 7.000 de dosare de invaliditate, acţiunea de verificare fiind programată să se finalizeze în luna iulie 2011. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: 84 de persoane au rămas fără pensia de invaliditate Miercurea Ciuc, 17 nov /Agerpres/ - Un număr de 84 de harghiteni au rămas fără pensia de invaliditate, după ce verificările făcute de medicii experţi au arătat că nu mai prezintă afecţiunile pentru care au fost pensionaţi.
Harghita: S-au epuizat banii pentru bolnavii HIV-SIDA, terapiile ar putea fi compromise Banii din programul naţional HIV-SIDA s-au epuizat în judeţul Harghita, iar managementul Spitalului Judeţean nu-şi poate permite să cheltuie din fondurile instituţiei pentru a cumpăra medicamentele necesare acestor bolnavi.
Harghita: Caritas a înfiinţat la Miercurea Ciuc un serviciu de supraveghere a bolnavilor Asociaţia de Întrajutorare Caritas a înfiinţat la Miercurea Ciuc un serviciu de supraveghere a bolnavilor sau persoanelor imobilizate la pat pentru a ajuta familiile care nu pot avea grijă de rudele cu probleme de sănătate.
Harghita: A sosit prima tranşă de vaccin antigripal; primele doze, administrate persoanelor aflate în categoriile de risc Miercurea Ciuc, 14 oct /Agerpres/- Primele doze de vaccin antigripal au sosit în Harghita şi vor fi distribuite persoanelor aflate în categoriile vulnerabile la boală.
DSP Harghita a solicitat 35.000 de doze de vaccin antigripal Miercurea Ciuc, 21 oct /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Harghita a solicitat Ministerului Sănătăţii trimiterea în judeţ a aproximativ 35.000 de doze de vaccin antigripal.
Harghita: Numărul bolnavilor cu afecţiuni oncologice, în creştere de la an la an Miercurea Ciuc, 16 feb /Agerpres/- Numărul bolnavilor cu afecţiuni oncologice este în creştere de la an la an în judeţul Harghita, pacienţii beneficiind de consultaţii de specialitate oferite de doi medici şi de tratament prin Programul naţional de oncologie.