Cele mai citite
 


Primarul Piedone efectuează un nou control la magazinele etnobotanice
miercuri, 17 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 17 nov /Agerpres/ - Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone, va efectua în această seară o nouă acţiune fulger pentru verificarea magazinelor etnobotanice, după ce noaptea trecută a mai făcut o acţiune similară.
Demersul edilului vine după numeroasele sesizări primite din partea părinţilor unor elevi din sector prin care aceştia reclamă faptul că unele magazine de vise sunt amplasate în imediata apropiere a unităţilor de învăţământ.
Însoţit de inspectorii Direcţiei Inspecţie şi Control din cadrul Primăriei şi de echipaje ale Poliţiei Comunitare, primarul Cristian Popescu-Piedone a verificat şase spice shop-uri, situate în zonele Splaiul Unirii, bulevardul Regina Maria, şoseaua Giurgiului, strada Luică, Calea Văcăreşti şi şoseaua Olteniţei.
A fost constatată lipsa acordului de funcţionare, dar şi a documentelor de provenienţă a mărfurilor, nereguli pentru care s-au aplicat sancţiuni totalizând 4.000 de lei.
Edilul a spus că în planul asigurării unui climat de siguranţă, necesar desfăşurării în bune condiţii a procesului educaţional, la următoarea şedinţă a Consiliului Local Sector 4 va propune închiderea tuturor magazinelor de gen. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primarul Piedone efectuează un nou control la magazinele etnobotanice Bucureşti, 17 nov /Agerpres/ - Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone, va efectua în această seară o nouă acţiune fulger pentru verificarea magazinelor etnobotanice, după ce noaptea trecută a mai făcut o acţiune similară.
Primarul Cristian Popescu-Piedone a verificat magazinele etnobotanice Bucureşti, 17 nov /Agerpres/ - Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone, a început, în noaptea de marţi spre miercuri, o acţiune de verificare a modului în care îşi desfăşoară activitatea magazinele care comercializează plante etnobotanice, având în vedere numeroasele sesizări primite...
Control la magazinele etnobotanice, din sectorul 4 al Capitalei Primarul Cristian Popescu-Piedone i-a convocat miercuri seara, începând cu ora 22,00, pe toţi inspectorii din cadrul administraţiei locale pentru a verifica magazinele care comercializează etnobotanice din sectorul 4 al Capitalei.
Magazinele 'etnobotanice', în atenţia poliţiei Poliţia Română a întreprins, pe parcursul acestui an, numeroase activităţi de identificare şi monitorizare a aspectelor legate de comercializarea, prin magazinele de tip etnobotanic, a unor substanţe care produc efecte similare drogurilor.
Zece magazine etnobotanice închise, în sectorul 4 Primarul Cristian Popescu - Piedone a dispus închiderea a zece magazine etnobotanice ce funcţionau ilegal, în urma controlului efectuat în noaptea de miercuri spre joi.
Primarul Piedone, în control - surpriză la trei unităţi de învăţământ Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a organizat luni o acţiune de control - fulger în trei unităţi de învăţământ pe care autoritatea locala le are în administrare, pentru a constata, la faţa locului, viteza de reacţie a forţelor de intervenţie în caz de urgenţă.