Cele mai citite
 


Covasna: Pompierii din Întorsura Buzăului au participat la campania de donare de sânge
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sfântu Gheorghe, 16 nov /Agerpres/ - Centrul de transfuzie sanguină Covasna, care a demarat o amplă campanie de atragere a donatorilor, a organizat marţi o acţiune de colectare de sânge în oraşul Întorsura Buzăului.
Printre donatori s-au numărat şi 21 subofiţeri din cadrul Pichetului de Pompieri din localitate, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Covasna, Maria Veronica Cocerhan.
Săptămâna trecută, Centrul de transfuzie sanguină Covasna a organizat o acţiune similară în oraşul Baraolt, unde s-au prezentat circa 30 de donatori voluntari.
Directorul Centrului, dr. Imreh Laszlo, a declarat pentru AGERPRES că a demarat aceste campanii în teritoriu pe fondul scăderii numărului de donatori din municipiul Sfântu Gheorghe.
Potrivit acestuia, multe dintre persoanele care se prezintă pentru donare la sediul central din Sfântu Gheorghe fac acest gest nu din considerente umanitare, ci pentru că sunt recompensate cu un bon de alimente în valoare de 61 de lei, dar unele dintre acestea sunt refuzate deoarece sunt anemice ori subponderale.
Pentru a stimula donatorii, conducerea Centrului de transfuzie intenţionează să reia în scurt timp şi acţiunea 'Cârnatul', care s-a bucurat de succes anul trecut, respectiv să-i recompenseze pe donatori şi cu câte o porţie de cârnaţi, pâine şi muştar. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Pompierii din Întorsura Buzăului au participat la campania de donare de sânge Sfântu Gheorghe, 16 nov /Agerpres/ - Centrul de transfuzie sanguină Covasna, care a demarat o amplă campanie de atragere a donatorilor, a organizat marţi o acţiune de colectare de sânge în oraşul Întorsura Buzăului.
Covasna: Campanie de recoltare de sânge la Baraolt, pe fondul scăderii numărului de donatori Centrul de transfuzie sanguină Covasna, care se confruntă în ultima perioadă cu o scădere drastică a numărului de donatori, a organizat miercuri o campanie de recoltare de sânge în oraşul Baraolt în încercarea de a suplimenta rezerva de sânge.
Rugby: Prima campanie de donare de sânge din acest an la FRR Federaţia Română de Rugby, în colaborare cu Prisum Internaţional şi Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, reia campania de donare de sânge, primul eveniment din acest an urmând să aibă loc, luni, 4 aprilie, la sala de conferinţe a FRR, unde se va amenaja un centru de donare respectând toate regulamentele...
Centre mobile pentru donare de celule stem, montate în trei parcuri din Capitală Registrul Naţional al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi Asociaţia Salvatorilor Voluntari în Situaţii de Urgenţă organizează în Bucureşti, în perioada 27 iulie - 3 august, o serie de evenimente în campania de comunicare 'Donează...
Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti deschide programările online pentru donatori Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti deschide începând de joi, în premieră, programările online pentru cei care vor să doneze sânge, serviciul fiind disponibil prin completarea formularului de la adresa http://ctsbucuresti.ro/formular-donare-sange/formular-donare-sange.php?link2.
Campanie de donare de sânge, lansată de Societatea Studenţilor în Medicină Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB) în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi cu sprijinul fundaţiei Ozone şi al clinicii Medlife vor lansa o nouă ediţie a campaniei 'Donează Sânge! Fii Erou', informează un comunicat de presă remis duminică AGERPRES.