Cele mai citite
 


Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident din cauza unui şofer neatent
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 16 nov /Agerpres/ - O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, marţi, într-un accident de circulaţie din cauza unui şofer neatent care nu a acordat prioritate salvării.
Potrivit medicilor de la SAJ Vaslui, ambulanţa transporta un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui la o clinică privată pentru efectuarea unui computer tomograf.
'În urma acestui eveniment, pacientul a fost preluat de o altă salvare şi dus la clinică. Având în vedere că bolnavul era legat bine pe targa din ambulanţă, acesta nu a păţit nimic, doar că a ajuns cu întârziere la tomograf', a declarat marţi pentru AGERPRES directorul medical al SAJ Vaslui, Maria Ungureanu.
Şoferul din cauza căruia s-a întâmplat accidentul a rămas fără permisul de conducere.
'Conducătorul auto a venit de pe o stradă secundară şi, când a ieşit pe strada principală cu intenţia să facă un viraj la stânga, nu a acordat prioritate ambulanţei şi s-a ciocnit cu aceasta. El a rămas fără permis pentru o perioadă de trei luni şi a fost sancţionat cu şase puncte amendă', a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident din cauza unui şofer neatent Vaslui, 16 nov /Agerpres/ - O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, marţi, într-un accident de circulaţie din cauza unui şofer neatent care nu a acordat prioritate salvării.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie Vaslui, 8 sep /Agerpres/ - O autosanitară aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată într-un accident rutier, miercuri după-amiază, pe raza oraşului Vaslui.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O ambulanţă de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie. Ambulanţa se deplasa la o solicitare, iar în dreptul Grădinii Publice din Bârlad a intrat în coliziune cu un autoturism.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O autosanitară de la Servicul de Ambulanţă judeţean Vaslui a fost implicată luni după-amiază într-un accident de circulaţie produs din vina unui şofer neatent.
Vaslui: Şapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie Şapte persoane au fost transportate, luni dimineaţă, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui după ce au fost implicate într-un eveniment rutier.
Vaslui: Anchetă la SAJ după ce un şofer băut a fost imlicat într-un acident de circulaţie Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat duminică o anchetă internă, după ce un şofer al instituţiei a urcat băut la volan şi a fost implicat într-un accident de circulaţie pe DN 72 care leagă Târgovişte de Ploieşti.