Cele mai citite
 


Olt: Altercaţie în Spitalul Slatina între membri ai clanului Bercea
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Slatina, 16 nov /Agerpres/ - Poliţiştii au început cercetări pentru lovire şi lipsire de libertate într-un dosar penal deschis după ce o nepoată a lui Bercea Mondial îl acuză pe acesta că, împreună cu soţia şi unul din fii, a lovit-o chiar în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Incidentul s-a petrecut luni seară, în blocul Materno-infantil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, remis marţi, poliţiştii au fost sesizaţi luni seară, prin 112, că în faţa Spitalului din Slatina, se află un grup de persoane care provoacă scandal. Imediat la spital au ajuns poliţişti şi o grupă de la Intervenţie Rapidă care au găsit în faţa unităţii sanitare 14 persoane care tulburau liniştea publică, motivând că doreau să intre în incinta spitalului pentru a-şi vizita o rudă, respectiv pe S. Simona, din oraşul Drăgăneşti Olt, însă agenţii de pază nu le-au permis accesul. Cei care tulburau liniştea publică au fost duşi la sediul IPJ unde au fost identificaţi, iar unul dintre ei a fost sancţionat cu o amendă de 200 de lei.
Poliţiştii au stabilit în urma cercetărilor că, în timp ce se afla internată în spital, S. Simona a fost agresată de A. Fănica (soţia lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial), de 40 de ani, şi A. Florin (fiul lui Bercea Mondial), de 20 de ani, ambii din oraşul Drăgăneşti Olt.
Simona S. le-a declarat poliţiştilor că, ulterior incidentului din spital, de unde a plecat cu intenţia de a merge la domiciliul său din Drăgăneşti Olt pentru a nu mai fi agresată, aflându-se în staţia de taxi din faţa spitalului, a fost obligată să urce într-un autoturism condus de Sandu Anghel. Femeia susţine că acesta a pornit autoturismul, timp în care i-a solicitat să părăsească spitalul, iar, după aproximativ 500 de metri, a obligat-o să coboare din autoturism.
În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de 'lovire' şi 'lipsire de libertate'. Incidente între membri ai familiei interlopului Bercea Mondial au mai avut loc în cursul acestui an la Slatina, dar şi în Drăgăneşti Olt. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Altercaţie în Spitalul Slatina între membri ai clanului Bercea Slatina, 16 nov /Agerpres/ - Poliţiştii au început cercetări pentru lovire şi lipsire de libertate într-un dosar penal deschis după ce o nepoată a lui Bercea Mondial îl acuză pe acesta că, împreună cu soţia şi unul din fii, a lovit-o chiar în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Olt: Poliţista care l-a înjunghiat pe fostul şef, cercetată pentru tentativă de omor Parchetul de pe plângă Tribunalul Olt a deschis dosar penal pentru tentativă de omor, acuzată fiind de această faptă poliţista Melania Renghea care miercuri seara l-a lovit cu un cuţit pe comisarul-şef de poliţie Gheorghe Barbu, fostul ei şef de la Secţia de Poliţie rurală Balş.
Procurorii au deschis dosar penal în cazul copilului mort la Spitalul din Slatina Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au deschis dosar penal cu privire la cazul copilului de doi ani care a murit luni la Spitalul Judeţean Slatina, unde a fost adus în stare gravă, după ce s-a înecat cu boabe de porumb.
Olt: Spargerea de la spitalul Slatina, fără bunuri sustrase Persoanele care au pătruns în birorurile administrative ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au distrus obiecte dar nu au sustras bunuri, înscrisuri sau valori, conform reprezentanţilor IPJ Olt.
Olt: Biroul administrativ al Spitalului Judeţean Slatina, spart de hoţi Biroul administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost spart în noaptea de joi spre vineri, după ce în urmă cu numai câteva luni persoane neidentificate au pătruns în toate birourile administraţiei spitalului, fără a sustrage ceva.
Buzău:Dosar penal pentru agenţii unei firme de intervenţie care au bătut însoţitorul unei bolnave Trei agenţi ai unei firme de intervenţie din Buzău s-au ales miercuri cu dosar penal după ce marţi seara au bătut însoţitorul unei bolnave care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău.