Cele mai citite
 


Peste 340 de fetuşi decoperiţi într-un templu din Thailanda
marţi, 16 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bangkok, 16 nov /Agerpres/ - Peste 340 de fetuşi umani, care ar putea proveni de la diferite clinici de avort ilegale din Thailanda, au fost descoperiţi într-un templu budist din centrul Bangkokului, a anunţat marţi un responsabil al poliţiei thailandeze, citat de AFP.
În total, 348 de fetuşi, ambalaţi în saci de plastic şi hârtie de ziar, au fost găsiţi în morga templului, care păstrează cadavrele înainte de incinerare.

'Credem că provin de la clinicile de avort ilegale şi vom ancheta' acest caz, a indicat un colonel de poliţie, explicând că, în prezent, este interogat şeful pompelor funebre din interiorul templului.

Un angajat al fundaţiei Poh Teck Tung, o organizaţie de caritate care oferă ajutoare de urgenţă şi se ocupă de recuperarea cadavrelor, a indicat că numărul fetuşilor ar putea ajunge la 500.

Avortul este ilegal în Thailanda, cu excepţia cazurilor în care naşterea ar pune în pericol viaţa mamei sau când sarcina este rezultat al unui viol.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 340 de fetuşi decoperiţi într-un templu din Thailanda Bangkok, 16 nov /Agerpres/ - Peste 340 de fetuşi umani, care ar putea proveni de la diferite clinici de avort ilegale din Thailanda, au fost descoperiţi într-un templu budist din centrul Bangkokului, a anunţat marţi un responsabil al poliţiei thailandeze, citat de AFP.
Vaslui: Anchetă la SJU în cazul unei femei trimise acasă cu sarcina oprită din evoluţie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă după ce o femeie a reclamat faptul că a fost trimisă acasă de un medic ginecolog din spital, deşi avea un act medical doveditor, eliberat de o clinică privată, potrivit căruia sarcina sa era oprită din evoluţie.
Vaslui: Anchetă la Spitalul Judeţean după ce un făt care trebuia supus examenului medico-legal a dispărut Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă, după ce un făt de 21 de săptămâni, care trebuia supus unui examen medico-legal nu a mai fost găsit în Secţia de Obstetrică-Ginecologie a unităţii sanitare, fiind cel mai probabil aruncat ca deşeu biologic.
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
Botoşani: Anchetă la maternitate, după un presupus caz de malpraxis Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, Corneliu Mihai, a dispus, luni dimineaţă, constituirea unei comisii care să ancheteze un posibil caz de malpraxis la Secţia de obstetrică şi ginecologie.
Vaslui: Anchetă a DSP la Spitalul de Urgenţă Bârlad în cazul uni copil căruia i s-ar fi refuzat internarea Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat, luni, o anchetă la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad după ce părinţii unei fetiţe în vârstă de cinci ani au acuzat faptul că acesteia i s-a refuzat internarea de două ori, starea micuţei agravându-se.