Cele mai citite
 


Doi părinţi români acuză medicii italieni de malpraxis după moartea copilului lor de trei luni
marţi, 11 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi părinţi români au denunţat medicii de la spitalul din Cles /Trento/ după ce copilul lor în vârstă de trei luni a decedat săptămâna trecută în urma unui şoc respirator. Nou-născutul a fost transportat la trei spitale până să primească un diagnostic, informează luni cotidianul Trentino.
Gavrilă Timiş (33 de ani) rezident de mai mulţi ani în localitatea Val di Sole /Trento, nordul Italiei/ a depus o plângere la carabinieri împotriva medicilor din Cles, primul spital la care a ajuns copilul cu probleme respiratorii. După câteva ore de internare, medicii i-au trimis pe părinţi cu copilul la spitalul Santa Chiara din Trento. Pentru că starea micuţului s-a agravat, acesta a ajuns la spitalul din Padova.

Cu toate că transferul cu elicopterul la Padova a fost rapid, nou-născutul nu a mai putut fi salvat. Acesta a decedat din cauza unei probleme cardiace de origine necunoscută. Părinţii acuză medicii din Cles că nu au depistat, la timp, gravitatea simptomelor pe care le prezenta copilul la internare şi cred că transferul cu ambulanţa la Trento i-a fost fatal.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: SAJ a ridicat de pe străzi, în primele zile ale anului, 13 persoane fără adăpost Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Timiş a ridicat de pe străzi, în primele zile ale anului, 13 persoane fără adăpost, care au fost conduse la spital sau în adăposturile special amenajate în acest sens din Timişoara.
Anchetă în cazul Gyuri Pascu: Mai multe documente de la Ambulanţă şi SMURD, solicitate de poliţişti (surse) Mai multe documente de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi SMURD în cazul morţii actorului Ioan Gyuri Pascu ar urma să ajungă vineri la Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, au declarat pentru AGERPRES surse din Poliţia Capitalei.
Timiş: Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara, audiate în cazul arhitectei Casei Poporului Peste 60 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Timişoara au fost audiate în ultimele zile la Poliţia Timiş, în calitate de martori, în legătură cu cazul fostei paciente Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului.
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Alba: Şoc hipotermic şi şoc traumatic, cauza morţii celor două victime în accidentul aviatic din Apuseni Pilotul Adrian Iovan a decedat în urma unui şoc traumatic combinat cu şoc hipotermic, iar studenta moartă în accidentul aviatic produs luni în Munţii Apuseni şi-a pierdut viaţa în urma unui şoc hipotermic combinat cu tulburări de dinamică respiratorie ca urmare a unui traumatism, relevă rezultatele necropsiei...
Timiş: Ambulanţă care transporta un pacient implicată într-un grav accident de circulaţie O ambulanţă care transporta un pacient a fost izbită în plin, joi, într-o intersecţie din Timişoara, după ce un tânăr de 18 ani, aflat la volanul unei maşini BMW, nu a acordat prioritate Salvării.