Cele mai citite
 


Fotbal: Jucătorii Gloriei Bistriţa, la vizita medicală
marţi, 11 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Componenţii lotului echipei Gloria Bistriţa au început luni vizita medicală la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Călin Albuţ, Ionuţ Irimia, Lukasz Szukala, Gabriel Velcovici, Sebastian Achim, Ciprian Petre, Robert Săceanu, Gigel Ene, Radu Mărginean şi Adrian Nalaţi sunt cei care au făcut parte din prima serie programată la vizita medicală, care va continua marţi şi miercuri cu ceilalţi jucători din lot.
''Ne aşteaptă o perioada lungă de pregătire, dar necesară, pentru a fi în formă maximă la reluarea campionatului. În retur vom încerca să facem măcar tot atâtea puncte câte am strâns anul trecut, dacă nu şi mai multe'', a declarat fundaşul german Lukasz Szukala, citat de site-ul formaţiei ardelene.
''Nu trebuie să mai facem greşelile din tur, să pierdem puncte cu echipele care se află în luptă cu noi. Sigur, punctele adunate cu echipe ca Steaua, CFR, Dinamo sunt şi ele importante, dar în primul rând trebuie să câştigăm cu echipele care sunt în zona noastră'', a subliniat Szukala.
''Suntem în semifinalele Cupei României şi este o şansă importantă pentru noi de a obţine un loc de cupă europeană. Din două meciuri putem ajunge în finală, ceea ce ar fi foarte bine. Vor fi două jocuri foarte grele cu Dinamo, dar vom lupta şi ne vom juca şansele, iar dacă ne vom califica în finală, acolo orice se poate întâmpla, indiferent dacă adversarul se numeşte Steaua sau FC Braşov'', a afirmat Szukala.
În perioada 13-27 ianuarie, Gloria va efectua antrenamente la Bistriţa, iar între 28 ianuarie şi 15 februarie va merge într-un stagiu de pregătire în localitatea turcă Belek (Antalya).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Angajaţii spitalelor din Bistriţa şi Beclean nu au intrat în grevă; protest doar la Năsăud Angajaţii Spitalului de Urgenţă Judeţean (SJU) Bistriţa şi cei ai Spitalului Orăşenesc Beclean, care sunt membri de sindicat, nu au întrerupt miercuri activitatea, deşi fusese anunţată grevă de avertisment între orele 08,00 - 10,00 la nivelul Federaţiei Sanitas, singurii care au protestat fiind cei de...
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Aproximativ 60 de persoane au votat la spital, în arest sau penitenciar în municipiul Bistriţa Aproximativ 60 de persoane cu domiciliul în municipiul Bistriţa, care fie se află internate în spital, fie sunt arestate ori încarcerate la Penitenciar, au decis să îşi exercite dreptul de vot în cadrul alegerilor locale de duminică, potrivit datelor comunicate AGERPRES de Biroul Electoral Municipal...
Bistriţa-Năsăud: Un bebeluş de nouă luni, printre răniţii în deflagraţia produsă într-un bloc din Bistriţa Un bebeluş în vârstă de nouă luni se află printre cei nouă răniţi în deflagraţia produsă în cursul nopţii de marţi spre miercuri într-un bloc din municipiul Bistriţa, acesta ajungând la spital cu contuzie frontală, escoriaţie piramidă nazală şi regiunea temporală posterioară, potrivit comunicatului remis...
Bistriţa-Năsăud: Spitalul Judeţean de Urgenţă susţine că nu mai foloseşte de un an produsele Hexi Pharma în sălile de operaţie Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu mai foloseşte produsele Hexi Phrama în sălile de operaţie de un an, motiv pentru care în prezent nu este nevoie de o reprogramare a intervenţiilor chirurgicale, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Mihaela Mastan.
Bistriţa-Năsăud: Primul serviciu de ambulanţă privat din judeţ, înfiinţat de către Asociaţia "Filantropia Ortodoxă" Asociaţia "Filantropia Ortodoxă" din Bistriţa a inaugurat, marţi, în prezenţa mitropolitului Clujului, Andrei, un serviciu privat de ambulanţă - proiect unic atât în Patriarhia Română, cât şi la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud.