Cele mai citite
 


Procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, amânat pentru 7 februarie
marţi, 11 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 au amânat luni pentru data de 7 februarie procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în urma căruia au murit şase bebeluşi.
Instanţa a amânat cauza la cererea medicilor Bogdan Marinescu şi Ioan Adrian Toma care au cerut un termen pentru a-şi angaja avocaţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Procesul privind incendiul de la maternitatea Giuleşti, amânat pentru 16 aprilie Magistraţii Judecătoriei sectorului 6 au amânat, miercuri, pentru 16 aprilie procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în care au murit şase bebeluşi.
Procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, amânat cu trei săptămâni Magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 au amânat luni pentru 28 februarie procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în care au murit şase bebeluşi.
Procesul incendiului de la Maternitatea Giuleşti începe luni la Judecătoria Sectorului 6 Procesul privind incendiul de la Maternitatea Giuleşti, din 16 august 2010, în urma căruia au murit şase bebeluşi, începe, luni, la Judecătoria Sectorului 6.
Incendiul de la Maternitatea Giuleşti s-a produs ca urmare a supraîncălzirii ştecherului ce alimenta aparatul de aer condiţionat Incendiul izbucnit în Secţia de Anestezie - Terapie Intensivă pentru nou-născuţi de la Maternitatea Giuleşti s-a produs ca urmare a supraîncălzirii ştecherului ce alimenta aparatul de aer condiţionat, cauza fiind una de natură electrică, se arată în raportul de expertiză întocmit de experţii Institutului...
Alţi doi bebeluşi externaţi de la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' Alţi doi bebeluşi care au suferit arsuri în incendiul de la Maternitatea Giuleşti au fost externaţi marţi seara de la Spitalul de Copii 'Grigore Alexandrescu'.
Presa a avut acces în camera unde a avut loc incendiul la Maternitatea Giuleşti Jurnaliştii prezenţi vineri la Maternitatea Giuleşti au avut ocazia să viziteze încăperea unde luni a avut loc incendiul soldat cu moartea a cinci nou-născuţi.