Cele mai citite
 


Dâmboviţa: O femeie şi un copil de doi ani au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon
marţi, 11 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie în vârstă de 41 de ani, din Târgovişte, şi copilul ei, de doi ani, au murit, luni dimineaţă, în urma intoxicării cu monoxid de carbon, medicii nereuşind să-i salveze, deşi au încercat mai mult de o jumătate de oră să-i resusciteze.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Mihalea Savu, tatăl femeii a fost cel care i-a găsit pe cei doi în casă şi a sunat la 112 pentru a chema ambulanţa.
''Incidentul a avut loc la o locuinţă de pe Aleea Sinaia din Târgovişte. Intoxicarea ar fi provenit de la centrala pe lemne folosită pentru încălzire. La acest moment se fac verificări pentru a se vedea dacă centrala era defectă sau folosită necorespunzător'', a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa.
Personalul medical a încercat mai mult de o jumătate de oră să-i resusciteze pe cei doi, însă fără succes.
''În cazul femeii s-a încercat resuscitarea acasă, timp de trei sferturi de oră, dar a fost în zadar. Nici copilul n-a putut fi resuscitat. S-a încercat resuscitarea acasă, în salvare şi la Unitatea de Primiri Urgenţe mai bine de o oră, însă nu a putut fi salvat'', a declarat directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, Denis Vişoiu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Lipsă de medici la Spitalul Judeţean Târgovişte; aproape 100 de posturi sunt vacante Spitalul Judeţean Târgovişte se confruntă cu o mare deficienţă de medici, fiind vacante 97 de posturi, iar cea mai gravă situaţie este la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii medicale, Claudiu Dumitrescu.
Gorj: O adolescentă de 16 ani a ajuns la spital intoxicată cu monoxid de carbon O tânără de 16 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu intoxicată cu monoxid de carbon de la o sobă cu lemne, a declarat joi, pentru AGERPRES, Maddy Huzu, medic în cadrul unităţii medicale.
Dâmboviţa: Dispecerat integrat al ISU şi Ambulanţă, inaugurat în prezenţa secretarului de stat Raed Arafat Dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a fost inaugurat, joi, la Târgovişte, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
Dâmboviţa: A sunat la Poliţie şi s-a autodenunţat că întreţine relaţii sexuale cu fiica sa minoră Târgovişte, 25 feb /Agerpres/ - Un bărbat de 37 de ani din localitatea dâmboviţeană Moreni a sunat, vineri, la 112 şi s-a autodenunţat că a întreţinut, timp de patru ani, relaţii sexuale cu fata sa minoră.
Dâmboviţa: DSP a anchetat cazul bătrânului ajuns la Spitalul Judeţea cu larve în rănile de la picior Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa a efectuat o anchetă în cazul bătrânului ajuns de la un centru social la Spitalul Judeţean Târgovişte cu larve în răni la picior, a descoperit mai multe nereguli şi a trimis concluziile Colegiului Medicilor.
Dâmboviţa: Spitalul din Titu, transformat în Secţie de primiri urgenţe Spitalul din oraşul dâmboviţean Titu, aflat iniţial pe lista de unităţi medicale desfiinţate, se va transforma în Unitate de Primiri Urgenţe şi va aparţine de Spitalul Judeţean Târgovişte, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Claudiu Dumitrescu.