Cele mai citite
 


Argeş: Numărul intervenţiior ISU în perioada sărbătorilor, dublu faţă de anul trecut
marţi, 11 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul intervenţiilor la care au participat autospecialele de pompieri, ambulanţele SMURD şi echipajele de descarcerare în perioada sărbătorilor de iarnă a fost de aproape două ori mai mare decât anul trecut, potrivit unei situaţii date publicităţii luni de Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.
Astfel, între 24 decembrie şi 8 ianuarie au fost înregistrate 131 de intervenţii, faţă de doar 70 în aceeaşi perioadă a anului trecut. Cea mai mare pondere, de peste 70%, au avut-o intervenţiile echipajelor SMURD, urmate de intervenţiile la incendii, salvări de animale şi deblocări de uşi.
Doar în noaptea de Revelion, echipele de intervenţie au fost solicitate la 15 evenimente, dintre care două incendii provocate ca urmare a folosirii necorespunzătoare a artificiilor.
În perioada sărbătorilor, la cele şapte subunităţi de intervenţie şi la cele trei puncte de lucru ale ISU din judeţul Argeş, serviciul operativ a fost asigurat pe ture, 24 de ore din 24.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Aproape 6.000 de intervenţii, în primele opt luni, ale ISU Crişana Aproape 6.000 de situaţii de urgenţă s-au produs, în primele opt luni ale anului, în judeţul Bihor, care au implicat intervenţia operativă a subunităţilor de pompieri militari şi a echipajelor SMURD din cadrul acestora, a declarat, pentru AGERPRES, căpitan Camelia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului...
Argeş: Intervenţie demonstrativă cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere O simulare a unei intervenţii complexe la un eveniment rutier, la care au participat echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), a fost organizată vineri, la Piteşti, cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor...
Argeş: ISU a început programul de pregătire a voluntarilor înscrişi în proiectul "Salvator din Pasiune" Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a început, sâmbătă, programul de pregătire a celor 22 de voluntari înscrişi în proiectul "Salvator din Pasiune", derulat la nivel naţional.
Prahova: Numărul intervenţiilor ISU, în creştere cu aproape 13% în 2014 faţă de anul precedent Numărul situaţiilor în care structurile specializate ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au intervenit în cursul anului trecut a înregistrat o creştere de aproape 13% faţă de anul precedent, trendul crescător fiind atât la nivelul intervenţiilor SMURD, cât şi al altor situaţii...
Teleorman: Aproape 4.000 de intervenţii SMURD, în câteva luni de la înfiinţarea sa Aproape 4.000 de intervenţii au fost efectuate de lucrătorii din cadrul Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman în judeţul din sudul ţării în perioada care a trecut de la înfiinţarea sa, în luna aprilie.
Teleorman: Ambulanţele SMURD au intervenit anul trecut la 4.560 situaţii de urgenţă Ambulanţele de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman au intervenit în perioada cuprinsă între luna aprilie 2012, când a fost înfiinţat, şi sfârşitul lui decembrie la peste 4.560 de situaţii de acest fel.