Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Coadă interminabilă la CJAS pentru obţinerea unei adeverinţe
luni, 10 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reşiţa, 10 ian /Agerpres/ - Peste 100 de cărăşeni au făcut luni, încă de dimineaţă, mai multe ore de coadă la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pentru obţinerea simplei adeverinţe prin care trebuie făcută dovada de asigurat la medicul de familie sau la spital în vederea internării.
Nici cei care au dorit să depună declaraţii sau să-şi plătească o parte din contribuţiile pentru asigurări de sănătate nu au stat separat, fapt pentru care s-a aglomerat şi mai mult sediul instituţiei.
'Nu cred ca e normal să stăm la aşa o coadă. Analizele mi le-am făcut la privat că policlinica nu a avut bani, medicamente când eşti în spital îţi cumperi singur... Totul e anapoda', a declarat unul dintre asiguraţii care stătea la coadă. De cealaltă parte, nici lucrătorilor de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin nu le-a fost uşor să răspundă cu promptitudine solicitărilor asiguraţilor deoarece în ultima vreme au rămas mai puţin angajaţi, şase persoane fiind disponibilizate cu ocazia reducerilor din toamna anului trecut.
'Sunt doar patru persoane care eliberează adeverinţe, însă vom căuta şi alte metode pentru a răspunde mai prompt solicitărilor', a afirmat Carmen Ghitera, purtător de cuvânt al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin.
Din păcate, se preconizează că aceste cozi nu vor dispărea nici zilele următoare. În aceeaşi situaţie, de a sta la coadă la Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, oamenii vor fi puşi şi în luna iulie, atunci când se vor elibera cardurile de sănătate. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Caraş-Severin: Nou preşedinte la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Noul preşedinte-director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin este Tudoriţa Nicula, preşedinta filialei judeţene a femeilor social-democrate.
Suceava: Casa de Asigurări de Sănătate încheie contracte doar cu 55 medici stomatologi dintr-un total de 383 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava va încheia, de la 1 iulie, contracte cu 55 medici stomatologi din judeţ, dintre care 22 în mediul urban şi 33 în mediul rural, a declarat joi directorul instituţiei, Adela Băişanu.
Caraş-Severin: Pacienţii nu vor fi afectaţi de întârzierea votării bugetului Reşiţa, 8 ian /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin a prelungit până în luna martie, contractele încheiate anul trecut cu furnizorii de servicii medicale.
Caraş-Severin: CJAS a perfectat contracte de furnizare de servicii cu 168 de medici de familie Casa de Asigurări de Sănătate a perfectat, în acest an, la nivelul judeţului Caraş-Severin, contracte de furnizare de servicii medicale cu un număr de 168 de medici de familie, dintre care, 73 funcţionează în mediul rural.
Caraş-Severin: Farmaciştii sunt nemulţumiţi de întârzierea cu care le sunt plătite serviciile Întârzierile cu care Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin efectuează plăţile pentru reţetele compensate şi concurenţa neloială din partea lanţurilor farmaceutice de pe piaţă ar putea duce la falimentarea farmaciilor de cartier, a avertizat Colegiul Farmaciştilor din judeţ.