Cele mai citite
 


Vrancea: Zeci de persoane au ajuns la spital cu fracturi ale mâinilor sau picioarelor
luni, 10 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Focşani, 10 ian /Agerpes/ - Zeci de vrânceni au ajuns la spitalul din Focşani cu fracturi, după ce au căzut pe gheaţa formată pe trotuarele din municipiu.
În weekendul trecut, medicii au înregistrat 32 de persoane care s-au prezentat la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' cu diverse fracturi, entorse şi luxaţii.
Toţi pacienţii au necesitat internare de o zi pentru a putea primi îngrijirile medicale specifice însă opt dintre aceştia au avut nevoie de internare continuă, pentru că fracturile pe care le-au suferit erau mai grave.
Medicii spun că, de la începutul acestui an, aproximativ 100 de persoane au necesitat asistenţă medicală de urgenţă, după ce au suferit diverse fracturi şi luxaţii în urma căderii pe gheaţă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: 16 victime ale poleiului Focşani, 2 dec /Agerpres/ - Poleiul de pe străzile din Focşani a făcut 16 victime, pe parcursul zilei de joi.
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare:
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: 41 de medici, chemaţi în instanţă de conducerea Spitalului Judeţean Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani a acţionat în instanţă 41 de medici care nu au fost de acord cu decizia Curţii de Conturi prin care aceştia trebuiau să înapoieze contravaloarea bonurilor de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010.
Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Victor Ponta: Asistenţa medicală de urgenţă românească se ridică la standarde pe care multe ţări le-ar dori Asistenţa medicală de urgenţă în România, în acest moment, se ridică la standarde pe care, probabil, alte ţări europene şi-ar dori să le aibă, a declarat, marţi, primul-ministru Victor Ponta, care a participat la ceremonia de dotare a SMURD cu un nou elicopter.