Cele mai citite
 


Afacerile Siveco România au crescut cu 20% în 2010
luni, 10 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 10 ian /Agerpres/ - Compania de software Siveco România a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 20% în anul 2010, faţă de cea din 2009, reuşind, de asemenea, să încheie peste 100 de noi contracte, potrivit unui comunicat al companiei.
'În 2010 am continuat să aplicăm cu succes strategia de orientare spre pieţele externe emergente. Replicarea pe plan internaţional a proiectelor complexe, de anvergură naţională, în domeniul eLearning, eCustoms, eAgriculture şi eHealth în care deţinem expertiza recunoscută pe plan mondial, ne-a fost extrem de utilă pentru contrabalansarea efectelor restrângerii pieţei locale de IT. Strategia noastră de business orientată spre păstrarea unui echilibru sigur între sursele de venituri a minimizat riscurile concentrării pe anumite segmente - public sau privat', a declarat preşedinte şi director general Siveco România, Irina Socol.
Compania a obţinut, de asemenea, 24 de premii naţionale şi internaţionale în 2010.
'Pentru 2011, compania Siveco Romania are asigurată o stabilitate financiară şi operaţională solidă datorită contractării în 2010 a unor proiecte multianuale în domeniul eLearning, eCustoms, eAgriculture, eHealth, Credit Bureau în ţări cu mare potenţial din zona Africii de Nord, Orientul Apropiat şi Mijlociu, CIS şi pentru instituţii ale Comisiei Europene. O altă direcţie esenţială de dezvoltare o reprezintă proiectele depuse pe fonduri structurale - atât în România, cât şi la nivel european', a adăugat Irina Socol.
Înfiinţată în 1992, Siveco Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania asigură dezvoltarea şi exportul de soluţii IT şi de proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.
Între acţionarii companiei se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), Siveco Netherlands B.V. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
INTERVIU/Petrescu (Poşta Română): Dacă nu aveam ghiulele de picior, indicatorii economici arătau mult mai bine Poşta Română va contracta în cel mult două luni un credit de 46,1 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) pentru realizarea unor investiţii în platformele IT&C, care au o vechime de peste 10 ani, dar şi într-un centru de sortare automatizat la Otopeni, a declarat...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 9 - 15 MAI Economia românească traversează o revenire ciclică sprijinită de cererea internă puternică astfel încât creşterea PIB ar urma să atingă 4,2% în 2016, principalele riscuri la adresa perspectivei fiind incertitudinile electorale şi cele externe, arată experţii FMI într-un raport elaborat în urma consultărilor...
INTERVIU Sorin Dimitriu(CCIB): România poate fi un partener de afaceri important pentru ţările din Asia Centrală România poate fi un partener de afaceri important pentru ţările din Asia Centrală, iar în prezent se fac demersuri în vederea organizării la Beijing, împreună cu Consiliul de Export al României, a unei expoziţii permanente cu produse realizate în ţara noastră, afirmă Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei...
Regis Lhomme este noul preşedinte al ARPIM Regis Lhomme, Director General Amgen România, este noul preşedinte al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), ales în cadrul Adunării Generale ARPIM din data de 29 septembrie se arată într-un comunicat de presă al asociaţiei.
Fundaţia Vodafone România a investit 20 de milioane de euro în activităţi sociale, în 17 ani Fundaţia Vodafone România a organizat 'Gala Fundaţiei Vodafone - 17 ani de fapte bune', eveniment prilejuit de împlinirea a 17 ani de activitate în folos social, perioadă în care a investit 20 milioane euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non profit partenere.
Millennium Bank a lansat pachetul Dual Prestige Millennium Bank îşi extinde oferta pentru clienţii cu venituri mari, printr-un nou instrument de economisire şi investiţii, Pachetul Dual Prestige, care conţine un depozit în euro cu dobândă specială şi fonduri internaţionale de investiţii în euro, se arată într-un comunicat al băncii.