Cele mai citite
 


Vaslui: Salvările ajung cu întârzieri la pacienţi din cauza poleiului şi a ceţii
luni, 10 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 10 ian /Agerpres/ - Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a înregistrat în ultimele 24 de ore întârzieri majore la solicitări din cauza poleiului şi a ceţii.
'Un echipaj a ajuns cu întârziere la o gravidă din zona Bârlad. Deşi ar fi trebuit să ajungă la solicitare în aproximativ 30 de minute, s-a ajuns abia după o oră. Şi la o solicitare din zona Murgeni ambulanţierii au ajuns la caz cu o întârziere majoră. Acestea sunt doar două exemple, dar practic la toate solicitările intervenim mai greu decât în mod obişnuit. Nu numai la distanţe lungi sau în mediul rural sunt înregistrate întârzieri la maşinile noastre. Şi în oraşe se circulă greu pe unele artere', a declarat luni, pentru AGERPRES, Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.
Pe majoritatea drumurilor naţionale, judeţene şi comunale din judeţul Vaslui se circulă în prezent cu dificultate.
Tot din cauza poleiului, peste 100 de vasluieni au ajuns la spital în ultimele 24 de ore cu entorse şi fracturi. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Avalanşă de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Judeţean după introducerea coplăţii Introducerea coplăţii a determinat o creştere cu aproximativ 25 la sută a numărului de apeluri către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. Potrivit conducerii instituţiei, cetăţenii cred că solicitând salvarea vor fi consideraţi urgenţe medicale şi vor fi scutiţi de coplata introdusă în spitale...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Serviciul de Ambulanţă Vaslui funcţionează cu doar 60% din personal Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui funcţionează cu doar 60% din necesarul de personal, iar angajaţii fac faţă cu dificultate tuturor solicitărilor venite din partea pacienţilor, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul Aurora Popa.
Vaslui: În 2012, a crescut numărul de apeluri abuzive la ambulanţă Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a înregistrat în cursul anului trecut o creştere a numărului de apeluri pentru cazuri care nu reprezintă urgenţe medicale.
Vaslui: Număr crescut de solicitări la serviciul de ambulanţă Numărul solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a crescut în ultimele trei zile cu aproape 20% faţă de perioada obişnuită, fiind vorba de aproximativ 300 de solicitări, iar principalele motive de solicitare fiind durerile abdominale şi afecţiunile digestive.
Vaslui: Ambulanţa cere intervenţia armatei pentru transportul unui copil bolnav Serviciul de Ambulanţă Judeţean de Ambulanţă Valsui a cerut vineri intervenţia armatei după ce o salvare nu a putut să ajungă, din cauza drumurilor blocate de viscol, la un copil de 9 luni cu boală diareică acută.