Cele mai citite
 


Aeroportul Satu Mare a obţinut din nou certificarea ca aeroport deschis traficului internaţional
luni, 10 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 10 ian /Agerpres/ - Aeroportul Satu Mare a obţinut din nou certificarea ca aeroport deschis traficului internaţional, informează Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI).
Potrivit unui comunicat al MTI, ministrul de resort a aprobat ordinul privind aprobarea certificării ca aeroport deschis traficului internaţional a aeroportului Satu Mare, având în vedere îndeplinirea condiţiilor de certificare, întocmit de comisia de evaluare numită prin Ordinul Ministrului Transporturilor şi Infrastructurii.
Şedinţa de încheiere a activităţii de evaluare a aeroportului a avut loc pe 11 noiembrie 2010 la Aeroportul Satu Mare.
În urma analizei efectuate, comisia de evaluare, numită prin OMTI nr. 809/11.10.2010, privind îndeplinirea condiţiilor de certificare ca aeroport deschis traficului internaţional a Aeroportului Satu Mare, a constatat că Aeroportul Satu Mare îndeplineşte condiţiile de certificare prevăzute în Anexa nr. 2 la HG nr. 791/2009 şi a propus demararea procedurilor legale de certificare, conform raportului întocmit.
Din comisie au făcut parte reprezentanţi ai ministerelor Transporturilor şi Infrastructurii, Administraţiei şi Internelor, Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, Finanţelor Publice şi ai celui al Sănătăţii, iar criteriile urmărite au fost legate de fluxurile de sosiri şi plecări, interne şi internaţionale, de facilităţile de sănătate publică, asistenţă medicală, control veterinar şi fitosanitar şi de facilităţile pentru controlul trecerii frontierei de stat şi controlul vamal. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Asistenţa medicală la finala Europa League Serviciul de ambulanţă al Capitalei va asigura asistenţa medicală, în ziua finalei Europa League, cu nouă ambulanţe, cu asistenţi şi şoferi, pentru aeroport, fan-zone şi stadion, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul Servicului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.
Centrul Naţional de Formare în Asistenţă Medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire NATO Şeful Departamentului pentru situaţii de urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat sâmbătă că Centrul Naţional de Formare în asistenţă medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire pentru specialişti din cadrul Centrului NATO de...
Raed Arafat: Asistenţa medicală de urgenţă este bine reglementată Bucureşti, 24 mai /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat afirmă că, în prezent, legislaţia permite existenţa unui sistem privat în asistenţa medicală de urgenţă sub o formă bine reglementată.
Nicolăescu:Secretarul de stat pentru asistenţă medicală trebuie să operaţionalizeze programul de cancer până la finele lunii Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat vineri la dezbaterea în Comisiile reunite de buget-finanţe a bugetului MS că secretarul de stat pentru asistenţă medicală a fost însărcinat să revizuiască până la finele lunii februarie programul naţional de oncologie şi să-l reaşeze pe principii care...
Un centru de asistenţă medicală va fi deschis în Ferentari şi face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare a cartierului Un centru care va sigura asistenţă medicală persoanelor care locuiesc în cartierul bucureştean Ferentari va fi inaugurat în curând, demersul fiind parte a programului Proiectul Ferentari, a anunţat joi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare: