Cele mai citite
 


Conrad Murray a cumpărat 255 de flacoane cu medicamentul care l-a ucis pe Michael Jackson (martor)
miercuri, 12 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a cumpărat 255 de flacoane cu puternicul anesteziant care a provocat moartea regelui muzicii pop, pe 25 iunie 2009, a afirmat luni un martor în faţa Curţii Superioare din Los Angeles, citat de AFP.
Cele 255 de flacoane de propofol au fost comandate şi livrate între 6 aprilie şi 10 iunie 2009, chiar înaintea morţii starului, a precizat Tim Lopez, directorul unei farmacii din Las Vegas, în a cincea zi a audierilor preliminare, în urma cărora urmează să se decidă dacă va exista sau nu proces împotriva doctorului Murray.

Flacoanele cu propofol - puternic anesteziant, utilizat în spitale şi pe care Michael Jackson îl folosea ca somnifer - erau trimise la o adresă din Santa Monica (vest de Los Angeles), a adăugat martorul.

Conrad Murray, suspectat de omucidere involuntară, a recunoscut mereu că i-a administrat propofol cântăreţului în ziua morţii, dar la cererea expresă a starului. Propofolul era unul din numeroasele medicamente pe care le comanda dr Murray la farmacia lui Tim Lopez. Acesta a afirmat că medicul spunea că are o clinică în regiunea Los Angeles, dar că n-a dezvăluit niciodată identitatea celebrului său pacient.

Partenera lui Conrad Murray a confirmat săptămâna trecută în faţa Curţii că primea în mod regulat pachete la domiciliul său din Santa Monica, unde medicul a stat între martie şi iunie 2009. 'Mă anunţa întotdeauna când trebuia să ajungă un pachet', a declarat Nicole Alvarez vineri, adăugând că n-a deschis niciodată vreunul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicul lui Michael Jackson va fi judecat din 28 martie Medicul personal al lui Michael Jackson, Dr Conrad Murray, acuzat că i-a administrat pacientului său anesteziantul care i-a provocat moartea, va pleda nevinovat de omucidere involuntară la procesul care va începe în 28 martie, a anunţat avocatul lui, Ed Chernoff, citat de AFP.
Procesul Jackson: Cântăreţul n-ar fi putut să-şi provoace singur moartea Medicul legist care a făcut autopsia cadavrului lui Michael Jackson a contrazis marţi, la procesul împotriva doctorului Conrad Murray, teza apărării, conform căreia 'regele muzicii pop' şi-ar fi administrat singur medicamentul care i-a provocat moartea, relatează AFP.
Procesul Michael Jackson: Apărarea a fost nevoită să recunoască greşelile dr Murray Martorul cheie al avocaţilor doctorului Conrad Murray, judecat la Los Angeles pentru moartea lui Michael Jackson, a fost nevoit luni să recunoască greşelile profesionale ale medicului în cursul unui contra-interogatoriu dur, care a slăbit apărarea, relatează AFP.
Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' (cardiolog martor la proces) Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' dacă ar fi primit îngrijiri adecvate, a afirmat un medic cardiolog la procesul împotriva doctorului Conrad Murray, care se desfăşoară la Los Angeles. Apărarea a anunţat că a abandonat teza autoingerării de propofol, anestezicul care a provocat moartea cântăreţului...
Medicul lui Michael Jackson nu le-a spus medicilor de la Urgenţe că i-a administrat starului propofol (proces) Medicii care au încercat să-l resusciteze pe Michael Jackson la spitalul din Los Angeles la care acesta a fost transportat de urgenţă în ziua morţii au depus mărturie luni că doctorul personal al cântăreţului nu le-a spus niciodată că i-ar fi dat anestezicul propofol pentru a-l ajuta să doarmă, relatează...
Copiii lui Michael Jackson au fost şocaţi să-şi vadă tatăl în agonia morţii (martor) Şeful securităţii lui Michael Jackson a povestit miercuri, în a doua zi a procesului pentru omor involuntar al medicului Conrad Murray, că copiii regelui pop au văzut, vizibil şocaţi, trupul în agonie al tatălui lor, înainte ca acesta să fie spitalizat în ziua decesului, relatează AFP şi AP.