Cele mai citite
 


Fotbal: Vizita medicală la FC Braşov
miercuri, 12 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Jumătate din lotul echipei FC Braşov a efectuat, marţi dimineaţă, vizita medicală la ambulatoriul de specialitate medicină sportiva Astra.
La testele coordonate de medicul Gheorghe Popa au participat următorii jucători: Kajcsa, Iacob - Ad. Rusu, Majernik, Boghez, Drăgan - Williams, Martinovic, Ilyeş, M. Cristescu, Mateiu, Nuno Viveiros şi Dedu.
Toţi jucătorii au trecut testele medicale şi au fost declaraţi apţi pentru efort, în a doua parte a sezonului competiţional 2010-2011.
'Toţi fotbaliştii care au participat la vizita medicală s-au prezentat bine, astfel că au trecut testele de specialitate. Starea lor de sănătate este bună, iar dacă ne referim la greutate, câţiva jucători au luat ceva în plus, dar nesemnificativ. Cu excepţia lui Ilyeş, Dedu, Williams şi Viveiros, ceilalţi jucători au depăşit uşor greutatea ideală, însă cu siguranţă acest lucru se va rezolva în câteva zile', a declarat medicul lui FC Braşov, Gheorghe Popa.
După cum informează site-ul oficial al clubului braşovean, citat de Agerpres, ceilalţi jucători din lot vor efectua vizita medicală miercuri dimineaţă.
FC Braşov este pe locul 12, cu 20 de puncte, după 18 etape, când campionatul a fost întrerupt.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului, sărbătorită printr-o serie de manifestări Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov organizează, în perioada 17-21 noiembrie, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la proclamarea zilei de 20 Noiembrie ca Zi Internaţională a Drepturilor Copilului, o serie de manifestări reunite sub titlul "25 de ani de drepturi. Drepturi...
Braşov: Unul dintre copiii accidentaţi sâmbătă după ce microbuzul s-a răsturnat pe DN1 a decedat Unul dintre copiii accidentaţi sâmbătă după ce microbuzul în care călătoreau de la Braşov spre Făgăraş a fost implicat într-un accident pe DN1 a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, co...
Braşov: 26 de copii internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase 26 de copii cu vârsta cuprinsă între 9 şi 14 ani din toată ţara au fost internaţi joi la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov cu toxiinfecţie alimentară.
Braşov: Zilele Universităţii "Transilvania" Zilele Universităţii Transilvania din Braşov, manifestare care se va desfăşura în perioada 27 februarie-3 martie, oferă celor interesaţi Concursuri, workshopuri tematice, atelier de confecţionat mărţişoare, prima ediţie a Cupei Universităţii la baschet masculin şi feminin, întâlnire cu absolvenţii care...
Braşov: Un incubator performant şi un monitor de funcţii vitale, donate Maternităţii Braşov Un incubator performant şi un monitor de funcţii vitale în valoare de 25.000 de euro au fost donate marţi Spitalului de Obstretică şi Ginecologie 'Dr. Ioan Aurel Sbârcea' din Braşov de Salvaţi Copiii România şi reprezentanţii unei librării online.
Fotbal: Jucătorii Gloriei Bistriţa, la vizita medicală Componenţii lotului echipei Gloria Bistriţa au început luni vizita medicală la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud.