Cele mai citite
 


Prahova: Prefectul a dispus verificarea instalaţiilor de încălzire în toate şcolile din judeţ
miercuri, 12 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prahova: Prefectul a dispus verificarea instalaţiilor de încălzire în toate şcolile din judeţ
Ploieşti, 11 ian /Agerpres/ - Prefectul de Prahova, Adrian Dobre, a dispus ca toate instalaţiile de încălzire din şcolile judeţului să fie verificate, după ce, marţi dimineaţă, cinci elevi ai Grupul Şcolar Transporturi Ploieşti au fost răniţi în urma exploziei unei sobe dintr-o sală de curs.
Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii, Dobre a convocat o şedinţă operativă la care au participat conducerile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, dar şi cele ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, şi a cerut efectuarea unor controale pentru verificarea stării instalaţiilor de încălzire din şcoli.
De asemenea, la orele de dirigenţie se vor prezenta, în toate şcolile din judeţ, informări pentru evitarea producerii unor situaţii similare.
Cinci elevi de la Grupul Şcolar Transporturi Ploieşti au fost răniţi uşor, marţi dimineaţă, după ce o sobă a explodat în sala de curs. Adolescenţii au fost supuşi unor examene medicale complexe, însă niciunul nu a rămas internat. Unul dintre elevi a prezentat fractură de radius la antebraţul stâng, care a fost imobilizată cu aparat gipsat.
Potrivit ISU Prahova, evenimentul s-a produs pe fondul nerespectării regulamentului intern de către elevi, aceştia încercând reaprinderea focului în soba în care se acumulaseră gaze.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Prahova: Alimentarea cu apă din sursa contaminată, oprită total la Breaza; ISU asigură apa potabilă Ploieşti, 15 feb/ Agerpres/- Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova şi operatorul Hidro Prahova continuă să asigure transportul de apă potabilă cu cisterne în oraşul Breaza, în condiţiile în care autorităţile au oprit total alimentarea cu apă din sursa contaminată cu bacteria Clostridium...
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Prahova: Două persoane rămân internate după prăbuşirea podeţului cu staff-ul de campanie al PSD Două dintre cele zece persoane rănite, duminică, după ce podeţul pe care încercau să îl traverseze s-a prăbuşit au rămas internate, iar în cazul alteia încă se efectuează investigaţii, însă cel mai probabil nu va rămâne sub supraveghere medicală.
Prahova: Fostul manager al SJU Ploieşti, angajat al Direcţiei de Sănătate Publică Fostul manager al spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, care a demisionat în urma unui scandal care a vizat desfăşurarea activităţii în cea mai mare unitate sanitară din judeţul Prahova, este angajat al Direcţiei de Sănătate Public (DSP) Prahova în cadrul Compartimentului...
Prahova: Bugetul SJU Ploieşti, cu aproximativ două milioane de lei mai mare decât în 2013 Ploieşti, 16 ian /Agerpres/- Bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, implicat într-un scandal la sfârşitul anului trecut, va fi în 2014 cu aproximativ două milioane de lei mai mare decât cel din anul precedent.