Cele mai citite
 


Brăila: Linie verde pentru reclamaţii la Spitalul Judeţean de Urgenţe
miercuri, 12 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila va avea, începând de săptămâna viitoare, o linie de telefonie gratuită unde brăilenii îşi pot exprima nemulţumirile faţă de modul în care sunt trataţi în instituţie.
'Acţiunea de implementare a acestui sistem a fost una laborioasă, iar acum suntem în faza în care mai trebuie instalat acest telefon. El va deveni funcţional începând cu săptămâna viitoare. Astfel, brăilenii pot transmite gratuit problemele întâmpinate în spital sau pot face observaţii vizavi de modul în care au fost trataţi de către personalul spitalului', a declarat, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
El a precizat că sesizările făcute vor fi analizate de o comisie de specialitate, iar răspunsurile vor fi oferite de el, personal, în ziua de joi a fiecărei săptămâni, prin intermediul unui post local de televiziune.
'Vom încerca să oferim răspunsuri la fiecare dintre problemele care sunt semnalate,' a susţinut Stancu.
Preşedintele CJ a adăugat că, odată implementat acest sistem, în contractul de management va fi introdusă clauza ca, în condiţiile în care reclamaţiile se adeveresc, managerul să fie sancţionat.
Tot la Spitalul Judeţean de Urgenţe se mai are în vedere montarea unui sistem de camere de luat vederi, proiect care are drept scop descurajarea celor care încearcă să dea sau să ia mită în spital, după cum a declarat, pentru AGERPRES, directorul medical al instituţiei, dr. Mihail Iugulescu.
'Avem un proiect pentru monitorizarea camerelor de gardă şi a secţiilor cu camere de luat vederi, pentru a nu mai exista suspiciuni cu privire la şpaga primită sau nu de medici. În şase - şapte luni vom pune la punct informatizarea tuturor secţiilor', a precizat dr. Mihail Iugulescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Se deschide linia verde de la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila, 11 feb /Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila va avea, începând de săptămâna viitoare, o linie de telefonie gratuită, unde pacienţii îşi pot exprima nemulţumirile vizavi de modul în care sunt trataţi în această instituţie, după cum a declarat vineri preşedintele Consiliului Judeţean...
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţe va fi dotat cu un accelerator liniar de particule pentru radioterapie Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila va fi dotat, anul viitor, cu un accelerator liniar de particule, în valoare de peste 3,5 milioane de euro, care ar rezolva problema radioterapiei, a afirmat, luni, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţe ar putea deveni clinic Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila ar putea deveni clinic, dacă autorităţile vor reuşi înfiinţarea unei secţii clinice în colaborare de Facultatea de Medicină din Galaţi, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Reducere cu 70% a facturii la energie electrică în Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila va fi dotat cu un sistem de iluminat pe bază de senzori de mişcare, care va reduce cu 70% factura la energie electrică, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Angiograf biplan la Spitalul Judeţean de Urgenţe Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila va avea de anul viitor un angiograf biplan, necesar în procedurile de terapie endovasculară, unul dintre cele mai performante echipamente medicale din Europa şi o noutate pentru România, după cum a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu...
Brăila: Bătaie între mai mulţi tineri pe rampa de acces a Unităţii de Primiri Urgenţe Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie pe rampa de acces a Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila, îngreunând pentru câteva zeci de minute activitatea cadrelor medicale, pentru aplanarea conflictului fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.