Cele mai citite
 


Vrancea: Ambulanţă blocată din cauza poleiului
miercuri, 12 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O maşină a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea a rămas blocată, marţi, din cauza poleiului format pe un drum din comuna Bogheşti.
Ambulanţa a derapat şi a intrat într-un şanţ, de unde nu a mai putut ieşi decât cu ajutorul pompierilor de la Adjud, care au intervenit cu o autospecială. La faţa locului s-au deplasat cinci subofiţeri de la Staţia de Pompieri Adjud, care au ajutat la scoaterea ambulanţei din şanţ, dar şi la transportul pacientului bolnav, Vasile Z., de la domiciliul acestuia până în zona în care ambulanţa a rămas blocată.
Medicii şi pompierii au mers pe jos mai bine de trei kilometri până la locuinţa pacientului care solicitase ambulanţa.
''Pacientul, care suferea de o colică abdominală, a fost transportat cu o sanie până la ambulanţă şi abia după aceea a putut fi transportat la spital. Din punct de vedere medical nu a fost nicio problemă, bărbatul fiind în siguranţă'', a declarat Cristina Ciocan, medic la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Serviciul de Ambulanţă Judeţean achiziţionează un incubator de transport pentru nou-născuţi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sălaj a demarat procedurile de achiziţie a unui incubator de transport pentru nou-născuţi, în valoare de aproximativ 40 000 de lei, fondurile fiind alocate de Ministerul Sănătăţii.
Vrancea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă - 15 ani de la înfiinţare Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea a aniversat, marţi, 15 ani de la înfiinţare, moment marcat prin diverse concursuri pentru copii cu ocazia Zilei de 1 Iunie.
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator în 2015 Stopul cardio-respirator reprezintă o problemă majoră în incidenţa cazurilor medicale din Bucureşti, pentru anul trecut Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov raportând 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator, comparativ cu anul precedent, când au fost înregistrate 2.692 astfel de cazuri.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 1.242 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore, de luni de la ora 8,00 până marţi la ora 8,00, un număr de 1.242 de solicitări, dintre acestea 627 reprezentând cazuri grave şi foarte grave, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.