Cele mai citite
 


Teo Trandafir s-a transferat la Viena
miercuri, 12 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
- Deputatul democrat-liberal Teo Trandafir s-a transferat, marţi, la Viena, la solicitarea expresă a familiei şi prietenilor cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie pentru continuarea supravegherii şi tratamentului medical, se arată într-un comunicat remis AGERPRES, marţi, de Spitalul de Urgenţă Elias.
Teo Trandafir s-a internat pe 6 ianuarie la Spitalul Elias la Terapie Intensivă unde a fost supusă mai multor investigaţii medicale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teo Trandafir, în comă indusă la terapie intensivă Viena, 3 mar /Agerpres/ - Teo Trandafir se luptă cu o pancreatită necrozantă severă şi se află în prezent în comă indusă, informează un comunicat dat publicităţii joi de clinica vieneză AKH, unde se află internată fosta vedetă de televiziune.
Sălaj: Niciunul dintre răniţii din accidentul de pe DN1H nu a necesitat internare la terapie intensivă Niciuna dintre persoanele rănite în urma accidentului produs marţi dimineaţă pe DN1H, în localitatea Vârşolt, în urma impactului dintre o autoutilitară şi un microbuz cu pasageri, nu a necesitat internarea la terapie intensivă, traumatismele suferite nefiind foarte grave, a precizat, pentru AGERPRES...
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Gravidele care prezintă sarcină cu risc vor beneficia la Spitalul Universitar de teste moleculare şi genetice Gravidele cu sarcină cu risc vor putea beneficia de investigaţii medicale cu echipamente moderne şi de teste de biologie moleculară gratuite pentru depistarea şi confirmarea factorilor de risc genetic pentru trombofilie, dar şi de teste genetice utile în diagnosticul şi monitorizarea evoluţiei bolilor...
„Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină” Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon” a organizat vineri, 6 noiembrie, la sediul instituției, o conferință de presă dedicată închiderii proiectului „Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină”- proiect POSDRU/189/2.1/G/155733. Proiectul...
Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută (clinica AKH) Viena, 29 mar /Agerpres/ - Fosta realizatoare TV Teo Trandafir a fost operată din nou vinerea trecută de medicii austrieci, pentru îndepărtarea ţesuturilor necrozate şi a abceselor din abdomen, informează clinica vieneză AKH într-un comunicat dat publicităţii marţi pe site-ul său de internet.