Cele mai citite
 


Vrancea: Restricţii pentru magazinele de etnobotanice din Focşani
miercuri, 12 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Membrii Consiliului Local al municipiului Focşani au aprobat, marţi, în unanimitate, un proiect de hotărâre privind reautorizarea magazinelor de etnobotanice, după ce acesta fusese în dezbatere publică timp de 30 de zile.
În cadrul şedinţei de marţi, consilierul Liviu Oloeriu a propus un amendament prin care a solicitat dublarea distanţei prevăzute iniţial, acest amendament fiind, de asemenea, acceptat de aleşii locali.
'Propun modificarea distanţei de la 1.000 de metri la 2.000 de metri faţă de obiectivele publice din proiectul de hotărâre', a propus Liviu Oloeriu.
În termen de 15 zile, magazinele care comercializează plante etnobotanice sunt obligate să funcţioneze la cel puţin doi kilometri de unităţile şi instituţiile de învăţământ, lăcaşuri de cult, instituţii de cultură, instituţii publice, locurile de agrement şi distracţii, gară, autogară, zone publice (pieţe, târguri, oboare).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: La spital, după ce a fumat o ţigară din plante etnobotanice O tânără de 20 de ani din Focşani a ajuns, duminică dimineaţă, la secţia de primiri urgenţe din cadrul Spitalului 'Sf. Pantelimon' din municipiu fiind diagnosticată cu inhalaţie voluntară cu substanţe halucinogene.
Magazinele de etnobotanice, pichetate de membri ai TSD în Vrancea şi Hunedoara Membrii TSD Vrancea au pichetat, vineri, trei magazine de etnobotanice din Focşani.
Vrancea: Proiect pentru modernizarea Spitalului Judeţean din Focşani Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, Constantin Mîndrilă, a anunţat că planul său pentru 2013 este modernizarea unităţii spitaliceşti, în prezent lucrându-se la un proiect pentru obţinerea de fonduri europene.
Vrancea: Magazinele de etnobotanice au fost închise Toate magazinele care comercializau produse etnobotanice în Vrancea au fost închise, a afirmat, joi, prefectului judeţului Vrancea, Ion Oprea, la şedinţa Colegiului Prefectural.
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Dezinfecţie la o şcoală din Focşani, după ce 11 elevi au fost diagnosticaţi cu angină streptococică O operaţiune de dezinfecţie s-a efectuat, joi, la Şcoala nr. 2 'Ion Basgan' din Focşani, urmare a a faptului că medicii au diagnosticat 11 elevi cu angină streptococică.