Cele mai citite
 


Ordin pentru judecarea medicului personal al lui Michael Jackson
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un judecător din Los Angeles a ordonat judecarea lui Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, pentru omucidere involuntară în legătură cu moartea cântăreţului la 25 iunie 2009, după încheierea unui proces preliminar asupra doctorului marţi.
Judecătorul Michael Pastor de la Curtea Superioară din Los Angeles a decis că există dovezi suficiente pentru a justifica un proces în legătură cu Murray.

De asemenea, el a suspendat licenţa lui Murray de a practica medicina în statul California.

Aceste audieri au fost ţinute timp de şase zile pentru ca judecătorul Pastor să decidă dacă există suficiente dovezi ca medicul cardiolog în vârstă de 57 de ani să fie judecat pentru moartea lui Michael Jackson, menţionează AP şi agenţia Xinhua.

Potrivit Parchetului din Los Angeles, regele muzicii pop a murit din cauza unei intoxicaţii acute cu propofol. Acest sedativ puternic este în general utilizat în spitale şi clinici.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' (cardiolog martor la proces) Michael Jackson 'ar fi putut fi salvat' dacă ar fi primit îngrijiri adecvate, a afirmat un medic cardiolog la procesul împotriva doctorului Conrad Murray, care se desfăşoară la Los Angeles. Apărarea a anunţat că a abandonat teza autoingerării de propofol, anestezicul care a provocat moartea cântăreţului...
Medicul lui Michael Jackson va fi judecat din 28 martie Medicul personal al lui Michael Jackson, Dr Conrad Murray, acuzat că i-a administrat pacientului său anesteziantul care i-a provocat moartea, va pleda nevinovat de omucidere involuntară la procesul care va începe în 28 martie, a anunţat avocatul lui, Ed Chernoff, citat de AFP.
Medicul lui Michael Jackson nu le-a spus medicilor de la Urgenţe că i-a administrat starului propofol (proces) Medicii care au încercat să-l resusciteze pe Michael Jackson la spitalul din Los Angeles la care acesta a fost transportat de urgenţă în ziua morţii au depus mărturie luni că doctorul personal al cântăreţului nu le-a spus niciodată că i-ar fi dat anestezicul propofol pentru a-l ajuta să doarmă, relatează...
Braşov: Medicul cardiolog acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu minori a fost arestat preventiv Cinci din cele şapte persoane reţinute luni de procurorii DIICOT în urma a opt percheziţii domiciliare în municipiul Braşov au fost arestate preventiv pentru 29 de zile.
Braşov: Medicul cardiolog acuzat de acte sexuale cu minori, reţinut Şapte persoane între care şi cardiologul braşovean Horaţiu Rus au fost reţinute luni de procurorii DIICOT pentru infracţiuni referitoare la act sexual cu minori şi proxenetism.
Braşov: Cele şase persoane acuzate de proxenetism, între care şi medicul cardiolog, rămân după gratii Magistraţii Curţii de Apel Braşov au respins vineri după mai multe ore de audieri recursurile înaintate de cei şase inculpaţi arestaţi preventiv pentru 29 de zile pentru proxenetism între care şi un medic cardiolog de 43 de ani, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Braşov...