Cele mai citite
 


Un italian împuşcat în cap a scăpat de glonţ după ce a strănutat
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un petrecăreţ italian împuşcat în cap i-a uimit pe doctori după ce a scăpat de glonţ în urma unui strănut, bărbatul urmând se se recupereze complet, relatează The Independent.
Darco Sangermano, 28 de ani, a fost împuşcat accidental în timpul petrecerii de Revelion în Napoli la care se afla împreună cu iubita sa. Glonţul i-a intrat în cap pe la tâmplă, spărgându-i osul temporal şi trecând prin spatele ochiului pentru a-i ajunge în nas. Sangermano a fost una din cele trei persoane împuşcate în noaptea de Revelion la Napoli, una dintre ele pierzându-şi viaţa.

Bărbatul a fost dus la spital şi, în timp ce aştepta să fie consultat de medic, glonţul i-a ieşit pe nara dreaptă. După ce a fost consultat, Sangermano a fost externat. 'A fost extrem de norocos şi suntem bucuroşi că va fi bine. Ne vedeam de drum când am auzit bubuituri, iar el a spus că simte o durere în cap. Când m-am uitat, era acoperit de sânge', a declarat iubita bărbatului.

Medicii i-au operat nasul lui Sangermano pentru a îndepărta fragmentele de os şi a-i coase rănile. El a trebuit de asemenea operat şi la ochi deoarece îi fusese afectată retina. 'Este un caz extrem de ciudat şi primul de acest fel de care am cunoştinţă, cu siguranţă în Italia. A fost un om extrem de noroc. Putea muri foarte uşor', a spus doctorul Sid Berrone, care l-a consultat pe bărbat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pacient împuşcat în ochi, internat la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti Un pacient împuşcat în ochi la vânătoare a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, acesta fiind al doilea caz în ultimele două săptămâni, informează un comunicat de presă al managerului unităţii medicale, Monica Pop.
Dâmboviţa: Poliţistul care şi-a împuşcat iubita, apoi s-a sinucis avea luat testul psihologic Poliţistul dâmboviţean, care şi-a împuşcat iubita în noaptea de sâmbătă spre duminică iar apoi s-a sinucis, trecuse testul psihologic în luna noiembrie a anului trecut.
Bihor: Prelevare de organe de la poliţistul care şi-a împuşcat părinţii iar apoi s-a sinucis Inima, dar şi alte organe interne ale poliţistului care şi-a omorât părinţii şi apoi şi-a tras un glonţ în cap, aflat în moarte cerebrală, vor fi prelevate, în noaptea de joi spre vineri, de echipe de chirurgi sosiţi din Cluj, Bucureşti şi Târgu Mureş.
Sandu Tolea(DSVSA): Ursul împuşcat în judeţul Dâmboviţa avea rabie Rezultatele autopsiei ursului împuşcat în judeţul Dâmboviţa, sâmbătă noapte, după ce a atacat trei persoane, arată că acesta avea rabie, a declarat, duminică, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru siguranţa Alimentelor (DSVSA) Dâmboviţa, Sandu Tolea.
Bacău: Un tânăr a fost bătut şi împuşcat de un consătean, iar o femeie a fost ucisă de propriul soţ Un tânăr din comuna Motoşeni a ajuns, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) din Bacău cu mai multe leziuni după ce a fost lovit de un consătean.
Dâmboviţa: Autopsia ursului ucis în Dâmboviţa s-a încheiat Primele rezultate care vor arăta dacă ursul care a fost împuşcat în noaptea de sâmbătă spre duminică a avut sau nu rabie vor fi date publicităţii peste câteva ore, autopsia fiind deja finalizată.