Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Aproape 1.700 de bistriţeni cu viroze în prima săptămână a anului
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 1.700 de bistriţeni s-au prezentat la medic în prima săptămână a acestui an cu diverse forme de viroze respiratorii, potrivit datelor publicate pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, 63 dintre aceştia fiind internaţi în spital.
Dintre pacienţi, 1.522 au fost diagnosticaţi cu diverse forme de infecţii ale aparatului respirator superior, 58% dintre aceştia fiind copii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 14 ani. Cele mai multe internări s-au înregistrat la grupa de vârstă 0-4 ani, 21 de bebeluşi necesitând tratament spitalicesc.
Alţi 176 de bistriţeni au fost diagnosticaţi cu pneumonie, dintre care 37 au ajuns pe patul de spital. Cele mai multe cazuri, 52, s-au înregistrat la grupa de vârstă 30-64 ani, urmată de grupa de vârstă 5-14 ani, cu 36 bolnavi, şi 0-4 ani, cu 34 bolnavi.
Până la această dată, în judeţul Bistriţa-Năsăud nu a fost înregistrat niciun caz de gripă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Aproape 2.300 persoane diagnosticate cu viroze respiratorii în ultima săptămână Aproximativ 2.300 de bistriţeni, dintre care circa două treimi sunt copii, au fost diagnosticaţi în ultima săptămână cu diverse forme de viroze respiratorii, potrivit datelor afişate joi pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Aproape 2.500 de bistriţeni cu viroze respiratorii, într-o săptămână; un pacient diagnosticat cu gripă sezonieră Aproximativ 2.500 de bistriţeni au ajuns săptămâna trecută la medic cu diverse forme de viroze respiratorii, potrivit datelor publicate miercuri pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, unul dintre aceştia fiind spitalizat cu gripă sezonieră. Numărul pacienţilor a crescut, faţă...
Bistriţa-Năsăud: 4.000 de bistriţeni diagnosticaţi cu infecţii respiratorii într-o săptămână Un număr de 4.000 de bistriţeni care s-au prezentat la medic săptămâna trecută au fost diagnosticaţi cu diverse forme de infecţii respiratorii, de la viroze până la pneumonii şi gripă sezonieră, potrivit datelor afişate marţi pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Aproape 30 de bebeluşi internţi în spital cu pneumonie şi viroze în numai o săptămână Un număr de 27 de bebeluşi din Bistriţa-Năsăud, cu vârsta de până la un an, au ajuns în spital săptămâna trecută, 19 dintre aceştia fiind diagnosticaţi cu pneumonie, iar alţi opt cu infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, potrivit datelor publicate miercuri pe site-ul Direcţiei de Sănătate...
Bistriţa-Năsăud: Peste zece cazuri de gripă, semnalate într-o singură săptămână în judeţ Medicii de familie din judeţul Bistriţa-Năsăud au raportat, în intervalul 28 martie - 3 aprilie, un număr de 12 cazuri de gripă, dintre care opt la persoane cu vârsta cuprinsă între 15 şi 49 ani, două la copii cu vârsta între 5 şi 14 ani, iar restul la persoane de peste 50 ani, potrivit datelor afişate...
Bistriţa-Năsăud: Aproape 30% dintre bistriţenii diagnosticaţi cu pneumonie, internaţi în spital Aproape 30% dintre bistriţenii care au fost diagnosticaţi cu pneumonie în intervalul 28 decembrie - 3 ianuarie au avut nevoie de tratament spitalicesc, potrivit datelor postate vineri pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, cei mai afectaţi fiind copiii şi vârstnicii.