Cele mai citite
 


Iaşi: Bărbat diagnosticat cu gripă nouă, internat la terapie intensivă
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au anunţat, miercuri, existenţa primului caz de gripă nouă înregistrat în judeţ de la începutul anului.
Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), a declarat, pentru AGERPRES, că specialiştii de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti au confirmat infectarea cu virusul AH1N1 în cazul unui bărbat în vârstă de 60 de ani care în perioada sărbătorilor de iarnă a călătorit în Egipt.
Acesta este internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Pneumoftiziologie, în stare foarte gravă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Un alt caz de gripă nouă confirmat Un alt caz de gripă nouă a fost confirmat, la un bărbat din Iaşi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei judeţene de Sănătate Publică.
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...
Iaşi: A murit una din cele trei persoane diagnosticate cu virusul gripei noi Bărbatul de 60 de ani, internat la Clinica de Anestezie - Terapie Intensivă de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi, diagnosticat, în urmă cu o săptămână, cu gripa de tip A/H1N1, a murit, în noaptea de duminică spre luni, au informat reprezentanţii unităţii medicale.
Iaşi: Numărul persoanelor confirmate cu gripă de tip nou a ajuns la trei Specialiştii de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti au mai confirmat, în ultimele ore, un caz de gripă de tip AH1N1 în municipiul Iaşi.
Iaşi: Bărbat diagnosticat cu AH1N1, mort din cauza insuficienţei renale Un bărbat din oraşul Târgu Frumos diagnosticat cu gripa nouă a murit, în noaptea de duminică spre luni, în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar 'Sf. Spiridon' din Iaşi din cauza insuficienţei hepatice, susţin autorităţile sanitare ieşene.
Iaşi: Încă un deces din cauza virusului pandemic Un bărbat internat la Spitalul Clinic 'C. I. Parhon' din Iaşi a murit din cauza virusului pandemic, susţin autorităţile sanitare locale.