Cele mai citite
 


Lipsa somnului afectează productivitatea a 75% dintre angajaţii români
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Somnul
 

Lipsa somnului afectează productivitatea a 74,67% dintre angajaţii români, conform celui mai recent sondaj realizat de BestJobs.ro, remis miercuri Agerpres.

Doar 25,33% dintre respondenţi spun că se odihnesc suficient de mult, pentru a fi productivi la job.
La întrebarea ,,Lipsa somnului îţi afectează activitatea la locul de muncă?' 32,23% dintre utilizatorii BestJobs au răspuns că dacă s-ar odihni mai mult ar fi mai productiv, 42,44% că ,,uneori lipsa somnului îmi afectează productivitatea' şi 25,33% au spus că se odihnesc exact cât trebuie.
Sondajul BestJobs.ro a fost efectuat la nivel naţional, în perioada 21 decembrie 2010 - 7 ianuarie 2011, pe un eşantion de 3131 utilizatori.
Rezultatele sondajului relevă faptul că productivitatea bărbaţilor între 25-35 ani este mai afectată de lipsa somnului, decât a femeilor (52%, respectiv 48%). Conform studiului efectuat de BestJobs cele mai afectate sunt persoanele cu studii postuniversitare - 37%. Lipsa somnului afectează, în cea mai mare măsură angajaţii din Bucureşti şi Iaşi, în timp ce o mai mare parte de respondenţi din oraşe ca Ploieşti, Timişoara, Cluj Napoca sau Braşov spun că se odihnesc exact atât cât este nevoie.
BestJobs este serviciul de recrutare preferat de companiile şi utilizatorii din România, Bulgaria, Serbia şi Moldova. BestJobs.ro găzduieşte peste 1,4 milioane de CV-uri active în baza de date şi are peste 70.000 de companii client.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
Program educaţional despre conştientizarea impactului bolii artrozice asupra calităţii vieţii pacienţilor, desfăşurat în 16 oraşe Programul educaţional ''10 pentru mişcare'', adresat medicilor de familie, care are ca obiectiv creşterea gradului de conştientizare a impactului bolii artrozice asupra calităţii vieţii pacienţilor din România, a fost lansat în cadrul platformei ''Împreună pentru viaţă''.
Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice începe sâmbătă la Bucureşti Cea de a V-a ediţie din România a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical şi farmaceutic din Europa, se desfăşoară, sâmbătă şi duminică, la Bucureşti.
Iaşi: 4.000 de locuri de muncă în străinătate oferite la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice Iaşi, 27 nov /Agerpres/ - Sute de persoane, medici, rezidenţi sau asistenţi medicali au venit, sâmbătă, la cea de-a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice organizat la Iaşi, în speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă în clinici şi spitale din alte state europene printre...
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...