Cele mai citite
 


Valentin Fătuloiu a fost operat la mână
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Valentin Fătuloiu a fost operat de prof. dr. Ioan Lascăr şeful Departamentului Chirurgie Plastică şi Reconstructivă al Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Acesta a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că, după operaţie, Fătuloiu se simte bine şi va mai rămâne internat câteva zile în spital.
Prof. dr. Ioan Lascăr a menţionat că Valentin Fătuloiu suferea de o afecţiune mai veche.
Secretarul de stat în MAI Dan Fătuloiu fost eliberat din funcţie în luna noiembrie de ministrul Administraţiei şi Internelor Traian Igaş, după ce a fost implicat într-un scandal de corupţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ioan Lascăr (Spitalul Floreasca): Starea răniţilor de la Colectiv - caracterizată de o evoluţie liniară Şeful Secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat miercuri că starea răniţilor de la clubul Colectiv internaţi în unitatea medicală este caracterizată "aproximativ" de o evoluţie liniară, fără modificări spectaculoase.
Incendiu Colectiv/ Dr. Ioan Lascăr: În cazul pacientului internat la Floreasca, prognosticul rămâne rezervat Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a declarat miercuri pentru AGERPRES că prognosticul în cazul pacientului rănit în clubul Colectiv, care este încă internat în unitatea medicală, rămâne rezervat.
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Doi răniţi în Colectiv - în stare critică Doi răniţi în clubul Colectiv din cei şase internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare critică, a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, Ioan Lascăr.
Ioan Lascăr: Starea a cinci pacienţi critici este staţionară, a celui de-al şaselea s-a agravat Evoluţia pacienţilor internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca este previzibilă, starea a cinci dintre cei şase critici fiind staţionară, în timp ce a celui de-al şaselea este mult agravată, a declarat joi profesorul Ioan Lascăr.