Cele mai citite
 


Deputatul Tudor Ciuhodaru susţine că 'i se pune pumnul în gură'
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul Tudor Ciuhodaru, recent înscris în Partidul Conservator, susţine că singura motivaţie a atacurilor din ultima vreme împotriva sa este cea de a 'i se pune pumnul în gură', adăugând că, în ciuda acestor atacuri, va continua să lupte împotriva 'sistemului medical bolnav'.
'Refuz să intru în acest joc lipsit de eleganţă. Acuzaţiile făcute sunt mult prea grave pentru a fi judecate în presă şi am încredere că justiţia va clarifica orice nelămurire. Singura motivaţie a atacurilor?este cea de a mi se pune pumnul în gură. În acest mod se are în vedere scoaterea mea din lupta pentru atingerea dezideratului principal al programului meu politic şi anume realizarea noului Spital de Urgenţe în Copou, pe de o parte', a afirmat Ciuhodaru, potrivit unui comunicat de presă al PC, transmis, miercuri, AGERPRES.

Deputatul PC a adăugat că, în acest mod, se încearcă abaterea atenţiei presei de la probleme deosebit de grave care transformă traiul de zi cu zi al românilor într-o luptă pentru supravieţuire.
'În calitate de medic şi parlamentar voi continua să lupt împotriva măsurilor aberante care ne plasează din ce în ce mai evident într-un scenariu kafkian', a precizat Ciuhodaru.

Deputatul Tudor Ciuhodaru şi-a anunţat, duminică, 9 ianuarie, înscrierea în Partidul Conservator, în cadrul unei conferinţe de presă.
Luni, 10 ianuarie, conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' i-a imputat doctorului Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor o sumă de aproape 30.000 de lei şi l-a acuzat că ar fi semnat fişe de pontaj din care ar rezulta că medicul a fost prezent în acelaşi timp şi la spital, şi la Camera Deputaţilor.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'', în perioada mai 2009-noiembrie 2010, medicul Tudor Ciuhodaru figurează prezent, în acelaşi timp, atât la spital, cât şi la Camera Deputaţilor, motiv pentru care în şedinţa de luni a Comitetului Director s-a decis imputarea sumei 29.343 lei. 'După ce au fost analizate pontajele de la spital şi situaţia prezenţelor la Camera Deputaţilor, s-a constatat că într-o anumită perioadă, dr. Ciuhodaru a fost prezent în acelaşi timp, scriptic, la ambele locuri de muncă, timp de 151 de zile. Pentru aceste zile remuneraţia primită necuvenit de la bugetul statului este de 29.343 de lei. Conform legislaţiei, medicii parlamentari pot să lucreze în unităţile sanitare până la 50% din timp. Din păcate, aceste aspecte au fost aduse cu &i circ;ntârziere la adresa conducerii, abia la începutul lunii decembrie 2010. Imediat, în condiţii de maximă urgenţă, a fost declanşată o anchetă internă', a declarat dr. Vladimir Poroch, managerul Spitalului Clinic de Urgenţe ''Sf. Ioan''.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Conducerea Spitalului de Urgenţe 'Sf Ioan' îi impută medicului Tudor Ciuhodaru suma de 30.000 lei Iaşi, 10 ian /Agerpres/ - Conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' îi impută doctorului Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor o sumă de aproape 30.000 de lei şi îl acuză că ar fi semnat fişe de pontaj din care ar rezulta că medicul a fost prezent în acelaşi timp şi la...
Iaşi: Medicul Tudor Ciuhodaru reiterează solicitarea de a se deschide noul spital de urgenţe din Copou Deputatul Tudor Ciuhodaru susţine că singura soluţie pentru a nu se mai repeta situaţii precum plimbarea pacienţilor traumatizaţi, cu membre amputate, timp de nouă ore între spitalele Moldovei este deschiderea noului spital de urgenţe din Copou.
Deputatul Ciuhodaru: Susţin includerea Spitalului de Urgenţe în mapa şedinţei de Guvern de la Iaşi Deputatul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor, susţine includerea printre priorităţile agendei guvernamentale din 17 martie adoptarea unei Hotărâri de Guvern care să asigure finalizarea cât mai rapidă a Spitalului Clinic de Urgenţe din Copou pentru ca pacienţii aflaţi...
Iaşi: Deputatul?Tudor Ciuhodaru cere anularea autorizaţiilor de funcţionare ale magazinelor de vise Iaşi, 31 oct /Agerpres/ - Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, deputatul?Tudor Ciuhodaru, solicită anularea autorizaţiilor de funcţionare ale 'magazinelor de vise' existente în municipiul reşedinţă de judeţ.
Tudor Ciuhodaru doreşte înfiinţarea de birouri ale poliţiei comunitare în spitale Iaşi, 29 aug /Agerpres/ - Deputatul Tudor Ciuhodaru solicită înfiinţarea de birouri ale poliţiei comunitare în instituţiile sanitare, prin această măsură urmărindu-se diminuarea riscului unor agresiuni asupra cadrelor medicale şi garantarea siguranţei celor care lucrează în aceste unităţi.
Deputatul Tudor Ciuhodaru cere o anchetă parlamentară în cazul spitalelor desfiinţate Deputatul PC Tudor Ciuhodaru cere înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentară privind decizia guvernanţilor de a desfiinţa sau comasa 67 de spitale din România, gest catalogat de acesta a fi o încălcare a unuia dintre principiile de bază ale Constituţiei, dreptul la sănătate.