Cele mai citite
 


Galaţi: Ambulatoriu modernizat la Spitalul de copii
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Sf. Ioan' Galaţi are începând de miercuri un ambulatoriu de specialitate echipate la standarde europene.
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, beneficiarul lucrării, a declarat, pentru AGERPRES, că proiectul 'Modernizarea şi echiparea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Sf. Ioan' Galaţi', în valoare totală de 14.050.979 lei, a fost finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 - 2013 Axa prioritară 3 - 'Îmbunătăţirea infrastructurii sociale'.

Pentru modernizarea ambulatoriului, aflat în două locaţii, s-au efectuat lucrări de înlocuire a tâmplăriei existente din lemn şi metal cu tâmplărie PVC cu geam termopan şi tâmplărie aluminiu; pardoseli din covoare PVC antibacteriene, antiseptice, antiderapante; pardoseli din gresie ceramică în grupuri sanitare şi băi cu duş; pardoseli din parchet laminat; vopsitorii la pereţi cu vopsea antibacteriană, antiseptică specifică unităţilor spitaliceşti; asigurare de instalaţii de climatizare; redimensionarea instalaţiilor de fluide medicale (oxigen şi aer comprimat) în cabinete; execuţie sistem de alarmare în caz de incendiu.

De asemenea, ambulatoriul a fost dotat cu computer tomograf, instalaţie de rezonanţă magnetică, instalaţii de roentgendiagnostic, unitate dentară cu structură compactă, electrocardiograf, fibroendoscop, videorectoscop, aparate de electroterapie, magnetoterapie, terapie cu ultrasunete, laser terapie, terapie cu unde scurte.
Unitatea de specialitate a mai fost dotată cu 14 birouri, 14 canapele de consultaţie, 14 mese pentru înfăşat, 14 computere şi 14 imprimante.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Spitalul Clinic Sf. Apostol Andrei îşi va moderniza ambulatoriul Galaţi, 27 oct /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a organizat miercuri evenimentul de informare a grupului ţintă în cadrul proiectului 'Modernizare, extindere şi dotare ambulatoriu integrat de specialitate al Spitalului Clinic Sf. Apostol Andrei'.
Galaţi: Ambulatoriu după standarde europene, la Spitalul Judeţean Consiliul Judeţului(CJ) Galaţi a finalizat, joi, proiectul de modernizare, extindere şi dotare a ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Clinic 'Sf. Apostol Andrei', care va prelua activitatea a patru policlinici din municipiul Galaţi.
Galaţi: Investiţii la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Secţia de anestezie şi terapie intensivă de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Ioan" Galaţi va fi modernizată şi va beneficia de reparaţii capitale printr-un proiect finanţat de Guvern, a declarat, joi, pentru AGERPRES, primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae.
Galaţi: Peste 3 milioane de lei pentru copiii cu dizabilităţi, la Spitalul Sf.Ioan Proiectul 'Modernizarea şi extinderea Centrului Multifuncţional de Recuperare Kids Galaţi', în valoare de peste 3,4 milioane lei, a fost lansat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Sf.Ioan' din Galaţi, a declarat joi pentru AGERPRES directorul spitalului, Victoriţa Ştefănescu.
Covasna: Computer tomograf, pus în funcţiune la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă 'dr. Fogolyan Kristof' din Sfântu Gheorghe a pus în funcţiune un computer tomograf performant, achiziţionat anul trecut cu sprijinul financiar al Ministerului Sănătăţii.
Arad: Ambulatoriul integrat al SCJU va fi reabilitat, modernizat şi echipat cu fonduri europene Contractul de finanţare pentru pentru proiectul intitulat "Ambulatoriul integrat din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad - reabilitare/modernizare, dezvoltare şi echipare cu aparatură de specialitate" a fost semnat joi, în prezenţa lui Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean...