Cele mai citite
 


O echipă de la Oracle lucrează la refacerea sistemului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O echipă a companiei Oracle lucrează la refacerea sistemului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, oficiali ai Oracle, care a implementat sistemul.
'Este acolo (la CNAS - n.r.) o echipă de-a noastră care lucrează la refacerea sistemului', au precizat reprezentanţii Oracle.
Activitatea a fost blocată, miercuri, la Casele de Asigurări de Sănătate din ţară, după ce au fost înregistrate întreruperi ale sistemul informatic.

Directorul general al CNAS, dr. Dorin Ionescu, a declarat, pentru AGERPRES, că problemele tehnice la sistemul informatic al Casei sunt de la software-ul mamă al companiei Oracle din America şi Australia şi nu de la Sistemul Unic Integrat al Casei de Asigurări.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CNAS: Sistemul informatic al cardului de sănătate este blocat Sistemul informatic al cardului naţional de asigurări de sănătate este indisponibil de marţi dimineaţa de la ora 8,30 din cauza unor probleme tehnice, precizează CNAS pe site-ul său.
CNAS: Contractele şefilor caselor judeţene de asigurări de sănătate au încetat în urma actualizării indicatorilor de performanţă Contractele de management ale preşedinţilor-directori generali ai caselor judeţene de asigurări de sănătate au încetat în data de 30 septembrie în urma actualizării indicatorilor de performanţă, a anunţat CNAS.
CNAS a lansat sistemul informatic integrat pentru dosarul electronic de sănătate Bucureşti, 18 mar /Agerpres/ - Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a lansat, vineri, proiectul sistemului informatic integrat pentru dosarul electronic de sănătate finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.
CNAS asigură că va remedia în timpul cel mai scurt defecţiunea la sistemul informatic Casa Naţională de Asigurări de Sănătate le garantează clienţilor şi partenerilor săi că va remedia în timpul cel mai scurt disfuncţionalităţile la sistemul informatic, repunând urgent în funcţiune acest sistem 'a cărui performanţă este garantată', se arată într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES...
Sistemul informatic al CNAS funcţionează în parametrii proiectaţi Bucureşti, 15 ian /Agerpres/ - Sistemul Informatic Unic Integrat al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate funcţionează în parametri pentru care a fost proiectat, a rezultat în urma verificărilor tehnice şi operaţionale efectuate de CNAS, în colaborare cu echipele mixte HP, SIVECO şi ORACLE, se arată...
CNAS: Team Net International - firma care va asigura mentenanţa CEAS şi PIAS CNAS a finalizat analiza ofertelor de mentenanţă şi suport tehnic depuse pentru sistemul informatic al Cardului Naţional de Asigurări de Sănătate (CEAS) şi pentru Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS) şi a decis că, pentru ambele contracte, câştigătoare este SC Team Net International...