Cele mai citite
 


Sibiu: Peste 2.000 de sibieni au donat, în 2010, 2% din impozit Fundaţiei pentru SMURD
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 2.000 de sibieni au donat, anul trecut, 2% din impozitul pe venit Fundaţiei pentru SMURD, aceasta fiind prima entitate non-profit în topul organizaţiilor neguvernamentale care au beneficiat de sponsorizări în 2010.
Şeful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Sibiu, Grigore Popescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că anul trecut în fondurile Fundaţiei pentru SMURD au intrat, în total, 127.987 lei, de la 2.132 de sibieni.

Conform lui Popescu, pe următoarele locuri în topul sponsorizărilor se află Asociaţia de Caritate Civitas Medieninsis (60.422 lei), Asociaţia Sfântul Nicolae a Bisericii Ortodoxe România Valea Aurie (cu 53.480 de lei), Fundaţia Atlassib, SOS Satele Copiilor România, Fundaţia Con-A şi Asociaţia pentru Protecţia Animalelor şi a Naturii Animal Life Sibiu.
Anul trecut, 39.617 contribuabili din judeţul Sibiu, persoane fizice, au solicitat virarea sumei din impozitul pe venit datorat pentru anul 2009 pentru susţinerea unui număr de 1.298 de entităţi nonprofit. Suma totală acordată a fost de 2.049.368 de lei.

Popescu a explicat că numărul total de persoane fizice care ar fi putut opta pentru sponsorizarea ONG-urilor la nivelul judeţului Sibiu este însă mult mai mare, de 184.400.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Omul de afaceri Ilie Vonica, patronul grupului Polisano, a încercat să se sinucidă (surse) Unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România, medicul Ilie Vonica, a încercat să se sinucidă, marţi, la Sibiu, în jurul orelor 12.00, el fiind transportat de urgenţă de o ambulanţă SMURD la cel mai nou spital al său, Spitalul European Polisano, au declarat, pentru AGERPRES, surse oficiale...
Sibiu: Atlassib va dona un leu din fiecare bilet vândut Fundaţiei pentru SMURD Cel mai mare transportator internaţional de persoane din România, Atlassib, a anunţat că va dona, până în 30 septembrie 2016, un leu din fiecare bilet de călătorie vândut pentru susţinerea Fundaţiei pentru SMURD prin campania "Respectăm Viaţa".
Help Autism şi Fundaţia pentru SMURD - cei mai mari beneficiari ai redirecţionării a 2% din impozit în 2015 Asociaţia Help Autism, Fundaţia pentru SMURD şi Fundaţia Hospice Casa Speranţei sunt organizaţiile neguvernamentale care au reuşit să mobilizeze cei mai mulţi contribuabili în vederea redirecţionării a 2% din impozit în 2015, conform datelor ANAF, prezentate într-un comunicat transmis marţi de Ministerul...
Sibiu: Starea omului de afaceri Ilie Vonica este foarte gravă după tentativa de suicid Starea de sănătate a omului de afaceri Ilie Vonica, patronul Grupului de firme Polisano, este foarte gravă, acesta aflându-se în operaţie de mai bine de două ore cu ruptură de vase mari de sânge, au declarat marţi, pentru AGERPRES, surse medicale.
Sibiu: Serviciul SMURD Copşa Mică, salvat cu bani de la Consiliul Judeţean Serviciul SMURD Copşa Mică, din nordul judeţului Sibiu, va fi salvat de la dispariţie cu ajutorul a 250.000 de lei, bani pe care îi va da Consiliul Judeţean (CJ) pentru ca echipajul SMURD să poată ajunge în continuare la cei 25.000 de sibieni care locuiesc în cele şapte localităţi din această zonă, a...
Alte trei persoane au murit în ţară din cauza gerului; numărul total al deceselor a ajuns la 44 Alte trei persoane au decedat în România în ultimele 24 de ore din cauza gerului, în judeţele Tulcea (est), Sibiu (centru) şi Brăila (est), numărul total al deceselor înregistrate de la avertizarea cod galben de ger emisă de meteorologi şi până în prezent ridicându-se la 44, informează Ministerul Sănătăţii...