Cele mai citite
 


Vrancea: Cozi pentru adeverinţe la CJAS
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Zeci de vrânceni au format cozi, miercuri, la ghişeele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vrancea pentru a obţine adeverinţa de asigurat sau pentru a-şi plăti contribuţia la sănătate.
În contextul în care Sistemul Informatic Unic Integrat al CJAS Vrancea nu a funcţionat, adeverinţele au fost scrise de mână.
'Având în vedere faptul că procesul de optimizare şi reglaj a sistemului informatic trece printr-o perioadă de intense acţiuni, Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea va elibera documentele necesare asiguraţilor prin accesarea programului anterior implementării SIUI', a declarat Iustina Micu, purtător de cuvânt al CJAS Vrancea.

Ea a precizat că acest program presupune corelări din mai multe baze de date, emiterea documentelor poate fi încetinită, fără a pune însă în dificultate funcţionarea unitară şi coordonată a sistemului de asigurări de sănătate la nivelul judeţului Vrancea.
Activitatea a fost blocată, miercuri, la Casele de Asigurări de Sănătate din ţară, după ce au fost înregistrate întreruperi ale sistemul informatic.
Directorul general al CNAS, dr. Dorin Ionescu, a declarat, pentru AGERPRES, că problemele tehnice la sistemul informatic al Casei sunt de la software-ul mamă al companiei Oracle din America şi Australia şi nu de la Sistemul Unic Integrat al Casei de Asigurări.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Casa de Asigurări de Sănătate are datorii de 36 de milioane de lei la farmaciile din judeţ Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că instituţia pe care o conduce trebuie să achite suma de 36 de milioane de lei către farmaciile din judeţ, reprezentând restanţe din anii 2009 şi 2010.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Suceava: Casa de Asigurări de Sănătate încheie contracte doar cu 55 medici stomatologi dintr-un total de 383 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava va încheia, de la 1 iulie, contracte cu 55 medici stomatologi din judeţ, dintre care 22 în mediul urban şi 33 în mediul rural, a declarat joi directorul instituţiei, Adela Băişanu.
DNA: Director executiv adjunct la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, trimis în judecată Procurorii DNA Craiova au trimis-o în judecată pe Ortanţa Ciobanu, director executiv adjunct în cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Olt, pentru luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată.
Vrancea: Disponibilizări la Casa de Asigurări de Sănătate Focşani, 7 ian /Agerpres/ - Şapte funcţionari de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea şi-au pierdut posturile, conform unei Ordonanţe de Urgenţă emisă în luna decembrie a anului trecut, prin care s-a impus o nouă organigramă.
CJAS Vrancea a început să achite datoriile către farmacii Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vrancea a reuşit să plătească restanţele către farmacii aferente lunilor noiembrie - decembrie 2009, în valoare totală de 5,012 milioane lei.