Cele mai citite
 


Satu Mare: Spitalul din Tăşnad, transformat în secţie, pentru a nu fi desfiinţat
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Satu Mare a aprobat, în şedinţa de miercuri, transformarea Spitalului orăşenesc Tăşnad într-o secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, pentru ca acesta să nu fie desfiinţat.
Preşedintele CJ Satu Mare, Csehi Arpad, a explicat că prin aprobarea transferării managementului Spitalului Tăşnad către Spitalul Judeţean se salvează 85 de posturi de medici şi asistenţi.

Momentan, unitatea va funcţiona fără personalitate juridică, sub forma unei secţii a Spitalului Judeţean Satu Mare, intenţia fiind de a-l transforma în spital de recuperare.

După efectuarea transferului vor urma şi câteva reorganizări, pentru eficientizarea unităţii sanitare.
Spitalul Tăşnad a fost preluat de Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Tăşnad în acest an, iar Ministerul Sănătăţii, în urma reorganizărilor la nivel naţional, a propus desfiinţarea unităţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Aproape 1,9 milioane lei, investiţi în Spitalul Tăşnad Aproape 1,9 milioane lei vor fi investiţi în clădirea spitalului din oraşul Tăşnad, banii fiind asiguraţi de Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare.
Satu Mare: Donaţii pentru Spitalul din Tăşnad, cu sprijinul unui localnic stabilit în Germania Mai multe aparate medicale, în valoare de 25.000 de euro, au fost donate de o firmă din Germania spitalului din Tăşnad, prin intermediul unui localnic plecat de mai mulţi ani din ţară, informează un comunicat de presă transmis marţi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare.
Ministerul Sănătăţii a solicitat o anchetă la Spitalul de Urgenţă Satu Mare Ministerul Sănătăţii a solicitat conducerii Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare ca împreună cu o echipă de control de la Consiliul Judeţean să efectueze o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Satu Mare, pentru a vedea condiţiile igienico-sanitare şi modalitatea în care sunt trataţi pacienţii...
Satu Mare: Aparatură modernă pentru secţia de terapie intensivă a spitalului judeţean Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost dotată cu aparatură modernă în valoare de 1,3 milioane lei, bani asiguraţi de Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ).
Satu Mare: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă a demisionat Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, Adrian Marc, a anunţat miercuri că renunţă la funcţie, după un mandat de trei ani, subliniind că decizia sa nu are legătură cu decizia Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare de a suspenda activitatea unui corp al Secţiei de Interne a spitalului...
Satu Mare: 1,5 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor la UPU Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a aprobat, luni, alocarea sumei de 1,5 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.