Cele mai citite
 


Neamţ: CAS Neamţ nu a întrerupt activităţile de plată
vineri, 14 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa de Asigurări de Sănătate Neamţ este una dintre puţinele instituţii de profil care nu şi-a suspendat activităţile de plată, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Valerică Frăţilă, directorul CAS Neamţ.
'Noi funcţionăm sută la sută fără niciun fel de probleme. Noi mergem pe nişte programe informatice mai vechi, putem rezolva şi adeverinţele de salariat şi declaraţiile agenţilor economici, încasăm şi contribuţiile pentru asigurările sociale', a declarat Valerică Frăţilă, directorul CAS Neamţ.
Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a anunţat că în zilele de joi, 13 ianuarie, şi vineri, 14 ianuarie, se suspendă activităţile de plată în numerar a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate şi de eliberare a adeverinţei de asigurat, din cauza problemelor tehnice la sistemul informatic.
În această perioadă, persoanele fizice nesalariate şi care au obligaţia de plată a contribuţiei de asigurări sociale de sănătate la casele de asigurări, pot face această plată prin virament sau prin mandat poştal, în conturile deschise la Trezoreria Statului. Compartimentele care desfăşoară activităţile mai sus menţionate, la casele de asigurări de sănătate, îşi vor adapta orarul de lucru cu asiguraţii, începând cu 17 ianuarie 2011, pentru rezolvarea cu promptitudine a solicitărilor asiguraţilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Stomatologii care depind de Casa de Asigurări de Sănătate, puşi în dificultate în urma tăierii finanţării Preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti Satu Mare, Flaviu Simu, atrage atenţia că stomatologii din judeţ care depind de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) sunt puşi într-o situaţie dificilă după tăierea finanţărilor, ei neprimind bani din luna februarie.
Suceava: CAS a încheiat contracte cu nouă spitale pentru acordarea majorărilor salariale de 25% Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava a încheiat contracte cu toate cele nouă spitale publice din judeţ pentru acordarea sumelor reprezentând majorarea cu 25% a salariilor personalului din sistemul public sanitar, a declarat, miercuri, directorul instituţiei, Cristian Bleorţu.
Prahova: CAS, amendată pentru publicarea adreselor a mii de asiguraţi Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Prahova a fost amendată după ce a publicat pe site-ul său oficial date cu caracter personal aparţinând unui număr de peste 18.000 de asiguraţi care nu şi-au ridicat cardurile de sănătate.
Vrancea: Disponibilizări la Casa de Asigurări de Sănătate Focşani, 7 ian /Agerpres/ - Şapte funcţionari de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea şi-au pierdut posturile, conform unei Ordonanţe de Urgenţă emisă în luna decembrie a anului trecut, prin care s-a impus o nouă organigramă.
Teleorman: CAS a eliberat peste 1.100 carduri europene de sănătate Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a eliberat în acest an circa 1.110 carduri europene, solicitate de persoane care s-au deplasat temporar în state din Uniunea Europeană pentru a putea beneficia de servicii medicale. Purtătorul de cuvânt al CAS Teleorman, Mihaela Popa, a declarat miercuri...
Teleorman: CAS a eliberat peste 1.100 carduri europene de sănătate Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a eliberat în acest an circa 1.110 carduri europene, solicitate de persoane care s-au deplasat temporar în state din Uniunea Europeană pentru a putea beneficia de servicii medicale.