Cele mai citite
 


Tudor Ciuhodaru (PC): Nu există scuze pentru defecţiunile de ordin tehnic ale sistemului inaugurat la CNAS
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 13 ian /Agerpres/ - Deputatul PC Tudor Ciuhodaru susţine, într-un comunicat de presă remis joi AGERPRES, că nu există scuză pentru defecţiunile de ordin tehnic ale unui sistem inaugurat ''cu un festivism demn de epoca de aur'' la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.
''În România se găsesc întotdeauna o serie de tovarăşi care ştiu soluţiile la anumite probleme şi pentru a le găsi de lucru, întâi se crează problema, chiar dacă aceasta nu există. Îi amintim domnului preşedinte al CNAS că nu există scuză pentru defecţiunile de ordin tehnic ale unui sistem inaugurat cu un festivism demn de epoca de aur şi care a costat extrem de mult. La asemenea costuri, oricare dintre noi aveam pretenţia ca acest sistem să funcţioneze. Justificările nu intră în preţ'', a afirmat Ciuhodaru, potrivit comunicatului de presă al PC.
În opinia deputatului, problemele vor fi şi mai grave la CNAS după modificarea structurii consiliilor de administraţie.
''Sistemul trebuie să se adapteze pentru rezolvarea problemelor celor mulţi şi nu invers. Probabil că astfel de inadvertenţe sunt semnalate şi din interiorul consiliului de administraţie şi ca acest lucru să nu mai deranjeze, aţi hotărât ca în componenţa acestuia să nu se mai între decât pe baza carnetului de partid'', a precizat Ciuhodaru.
Deputatul Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi, a mai spus că, dacă asemenea defecţiuni s-ar fi întâmplat într-un spital, s-ar fi făcut imediat o comisie de disciplină care ar fi sancţionat ''cu mânie proletară'' câţiva doctori.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.
PM Ponta: Casa Naţională de Asigurări de Sănătate nu se desfiinţează, se reorganizează sistemul de sănătate Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) nu se va desfiinţa, însă sistemul de sănătate va fi reorganizat astfel încât Casele judeţene de sănătate să îşi reducă cheltuielile de personal şi de bunuri şi servicii, a anunţat joi premierul Victor Ponta.
CNAS a semnat contractul cost-volum-rezultat pentru tratamentul fără interferon Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a semnat contractul cost-volum-rezultat pentru tratamentul fără interferon al hepatitei cronice virale C şi cirozei hepatice C, în baza căruia vor beneficia de tratament pacienţii cu stadiul de fibroză F4, comisiile consultative de specialitate ale Ministerului...
Cutia milei pentru finalizarea lucrărilor la Spitalul de Urgenţe Iaşi Medicul Tudor Ciuhodaru a inaugurat, miercuri seară, cutia milei la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, cu sloganul 'dă din suflet azi un leu ca să ai spitalul tău!'.
CNAS: Vor fi introduse noi sub-programe în sprijinul bolnavilor de cancer Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii au în vedere dezvoltarea Programului de oncologie şi introducerea unor sub-programe noi, care să vină în sprijinul bolnavilor de cancer, atât copii cât şi adulţi, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă organizată de Asociaţia Pavel...
CNAS a făcut demersurile necesare punerii în executare a sentinţei privind cei 7 pacienţi bolnavi de cancer Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a întreprins demersurile necesare pentru punerea în executare a sentinţei pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti cu privire la acordarea celor şapte pacienţi bolnavi de cancer a unor tratamente în regim de compensare 100% care nu sunt cuprinse în lista de medicamente...