Cele mai citite
 


Ilfov: Programul 'Diagnostic Mobil - sân şi col uterin' - zece zile în oraşul Voluntari
vineri, 14 ianuarie 2011   ::   2 Comentarii :: :: Stiri
 
Timp de zece zile, femeile din oraşul Voluntari pot beneficia de investigaţii gratuite în cadrul programului ''Diagnostic Mobil - Sân şi Col uterin'' al Fundaţiei ''Renaşterea''.
Condiţiile necesare pentru mamografie sunt trimitere de la medicul de familie către Unitatea Mobilă de Diagnostic - Fundaţia ''Renaşterea'', pacienta să aibă peste 40 de ani şi să nu fie însărcinată. O altă condiţie este ca în ziua programării femeile să nu folosească deodorant, pudră de talc sau loţiune în zona axilară sau pe sâni şi să poarte îmbrăcăminte compusă din două piese. Femeile care doresc să facă testul Babeş Papanicolau nu trebuie să aibă contact sexual 48 de ore înainte de recoltare şi să nu folosească local sprayuri, creme, ovule, spermicide sau tampoane cu 48 de ore înainte de recoltare.????
Unitatea Mobilă va fi amplasată în parcarea Primăriei Voluntari, de pe Bulevardul Voluntari, nr. 74.?Pentru programări, persoanele interesate pot suna la numărul: 031.437.03.55, de luni până vineri, între orele 08,00 - 16,00.
?????????? Campania Fundaţiei ''Renaşterea'' vine în urma unui parteneriat semnat de primarul oraşului Voluntari, Florentin Costel Pandele.
?????????? Unitatea Mobilă de Diagnostic şi-a început activitatea în martie 2008 şi până în prezent a ajuns în 33 localităţi din 17 judeţe ale României. În Centrul mobil pentru investigaţii de sân şi de col uterin sunt amenajate un cabinet de ginecologie şi o cameră dotată cu aparat mamograf. Proiectul este rezultatul a şapte ani de activitate şi constituie o investiţie de peste 300.000 euro, iar costurile legate de operarea lunară se ridică la peste 12.000 euro.?
?????????? În urma a doi ani şi jumătate de activitate, datorită Unităţii Mobile de Diagnostic ''Renaşterea'', peste 13.300 de femei au beneficiat de servicii medicale, fiind efectuate 11.877 de teste Babeş Papanicolau şi 6.675 de mamografii.?
Notare
Comentarii
de chiscop mioara
cand ajunge caravana Renasterea in orasul Tecuci?sau prin apropriere?

de Guramba Roxana
Imi puteti spune cand va ajunge caravana in Bacau? Va multumesc anticipat.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Investigaţii medicale gratuite prin programul "Diagnostic Mobil - Sân şi Col uterin" al Fundaţiei Renaşterea Preşedintele Fundaţiei Renaşterea Mihaela Geoană şi vicepreşedintele fundaţiei Cristiana Copos au prezentat vineri femeilor din Năvodari programul "Unitatea Mobilă de Diagnostic - Sân şi col uterin Renaşterea" ce oferă investigaţii medicale gratuite pentru sân şi col uterin.
Comunicat de presă - Fundaţia Renaşterea Programul 'Diagnostic Mobil - Sân şi Col uterin' al Fundaţiei Renaşterea oferă investigaţii medicale gratuite la Năvodari
Constanţa: Investigaţii medicale gratuite la Eforie pentru diagnosticarea cancerului de sân şi col uterin Fundaţia Renaşterea oferă gratuit teste pentru diagnosticarea cancerului de sân şi a celui de col uterin tuturor femeilor din Eforie şi din localităţile limitrofe, precum şi celor care-şi petrec vacanţa pe litoral, în luna august.
Vaslui: Testele pentru depistarea cancerului la sân au atras sute de femei din Huşi Preşedintele şi vicepreşedintele Fundaţiei Renaşterea, Mihaela Geoană şi Cristiana Copos au susţinut marţi, la Huşi, o conferinţă de presă pentru a prezenta rezultatele programului 'Unitatea Mobilă de Diagnostic - Renasterea'.
Constanţa: Sute de femei din Eforie au primit consultaţii medicale gratuite printr-o campanie a Fundaţiei Renaşterea Peste 200 de femei din oraşul Eforie şi zona limitrofă acestuia au primit consultaţii gratuite prin intermediul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de sân şi col uterin, desfăşurată în judeţul Constanţa, de la începutul lunii august, de Fundaţia Renaşterea.
Unitatea Mobilă a Fundaţiei ''Renaşterea'' acordă consultaţii gratuite la Huşi Femeile din judeţul Vaslui beneficiază, în această perioadă, de investigaţii medicale gratuite prin programul ''Diagnostic Mobil - Sân şi Col uterin'' al Fundaţiei ''Renaşterea'', informează un comunicat al fundaţiei, remis, vineri, AGERPRES.