Cele mai citite
 


Brăila: Panouri solare la Spitalul de Psihiatrie Sfântul Pantelimon
vineri, 14 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' din Brăila va fi dotat anul acesta cu panouri solare, consilierii locali brăileni fiind de acord ca municipalitatea să participe la programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă.
Consilierii au aprobat studiul de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici şi contribuţia locală pentru acest proiect, ce prevede ca spitalul să beneficieze de energie regenerabilă, care să fie folosită pentru suplinirea energiei termice, reducerea costurilor cu combustibilul fiind în medie de 15%.
Investiţia, care va fi finanţată prin programul 'Casa verde', are o valoare totală de 3.944.246 lei, din care costurile eligibile sunt de 3.913.566 lei, iar contribuţia proprie de 422.036 lei.
'Pentru montarea panourilor solare, Primăria Brăila va achita contravaloare a cel puţin 10% din cheltuielile eligibile şi toate cheltuielile neeligibile', a declarat, joi, pentru AGERPRES, primarul de Brăila, Aurel Simionescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Începe reabilitarea ambulatoriului de la Spitalul de Psihiatrie Reabilitarea ambulatoriului de la Spitalul de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' din Brăila, proiect în valoare de 15 milioane de lei, finanţat prin Programul Operaţional Regional, va începe în perioada imediat următoare, după cum a anunţat marţi primarul Aurel Simionescu.
Brăila: Ambulatoriul de la Spitalul de Psihiatrie, reabilitat cu fonduri europene Ambulatoriul de la Spitalul de Psihiatrie Sfântul Pantelimon din Brăila va fi reabilitat cu fonduri europene, o investiţie de peste 2 milioane de lei.
Brăila: Supraveghetor de la Spitalul de Psihiatrie, arestat după ce a omorât în bătaie un pacient Un supraveghetor de la Spitalul de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' din Brăila a fost arestat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, după ce a omorât în bătaie un pacient internat, se arată într-o notă făcută publică miercuri de Biroul de informare publică şi relaţii cu...
Brăila: Reabilitarea Ambulatoriului Spitalului de Psihiatrie costă peste 16 milioane de lei Reabilitarea Ambulatoriului Spitalului de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' din Brăila este estimată la peste 16 milioane de lei, iar lucrările urmează să înceapă în perioada imediat următoare.
Brăila: Spitalul de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon', supravegheat cu camere video Spitalul de Psihiatrie 'Sfântul Pantelimon' va fi supravegheat cu camere video, decizie luată de conducerea unităţii, după ce în luna august un pacient a fost omorât în bătaie de un supraveghetor.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie, reabilitat cu 15 milioane de lei Ambulatoriul Spitalului de Psihiatrie Sfântul Pantelimon din Brăila se află în proces de reabilitare, printr-o investiţie de 15 milioane de lei, realizată prin Programul Operaţional Regional, potrivit informaţiilor făcute publice de Primăria Brăila.