Cele mai citite
 


Iaşi: Un alt caz de gripă nouă confirmat
vineri, 14 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un alt caz de gripă nouă a fost confirmat, la un bărbat din Iaşi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei judeţene de Sănătate Publică.
Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, a declarat joi, pentru AGERPRES, că rezultatele primite de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti confirmă prezenţa virusului gripei noi la un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Iaşi.
Conform lui Voicescu, bărbatul prezintă o formă uşoară a bolii şi s-a tratat la domiciliu.
Acesta este cel de-al doilea caz de infectare cu virusul AH1N1 confirmat în ultimele 24 de ore de specialiştii de la Cantacuzino. Miercuri, aceştia au anunţat prezenţa virusului la un bărbat în vârstă de 60 de ani, care în perioada sărbătorilor de iarnă a călătorit în Egipt. El este internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Pneumoftiziologie, în stare foarte gravă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Bărbat diagnosticat cu gripă nouă, internat la terapie intensivă Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au anunţat, miercuri, existenţa primului caz de gripă nouă înregistrat în judeţ de la începutul anului.
Iaşi: Gravidă din Piatra Neamţ, suspectată de gripă nouă Iaşi, 13 ian /Agerpres/ - O gravidă din Piatra Neamţ, suspectată că a fost infectată cu virusul AH1N1, a fost adusă la Iaşi pentru investigaţii medicale suplimentare.
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...
Două cazuri de gripă nouă în şcoli din Bucureşti şi Iaşi Două cazuri de gripă nouă au fost înregistrate în şcoli din Bucureşti şi Iaşi, informează joi Ministerul Sănătăţii.
Iaşi: Bărbat diagnosticat cu AH1N1, mort din cauza insuficienţei renale Un bărbat din oraşul Târgu Frumos diagnosticat cu gripa nouă a murit, în noaptea de duminică spre luni, în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar 'Sf. Spiridon' din Iaşi din cauza insuficienţei hepatice, susţin autorităţile sanitare ieşene.
Iaşi: Numărul persoanelor confirmate cu gripă de tip nou a ajuns la trei Specialiştii de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti au mai confirmat, în ultimele ore, un caz de gripă de tip AH1N1 în municipiul Iaşi.