Cele mai citite
 


Valentin Fătuloiu a fost externat
joi, 13 ianuarie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 13 ian /Agerpres/ - Fostul secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Valentin Fătuloiu a fost externat joi de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost operat la o mână.
Prof. dr. Ioan Lascăr a declarat pentru AGERPRES că evoluţia pacientului este bună, acesta urmând să vină la controale periodice, iar la 14 zile i se vor scoate firele.
Valentin Fătuloiu a fost operat de prof. dr. Ioan Lascăr, şef al Departamentului Chirurgie Plastică şi Reconstructivă al Spitalului de Urgenţă Floreasca. Fostul secretar de stat suferea de o afecţiune mai veche. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Doi răniţi în Colectiv - în stare critică Doi răniţi în clubul Colectiv din cei şase internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare critică, a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, Ioan Lascăr.
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
Dr. Ioan Lascăr: Secţia de Arşi de la Floreasca este perfect funcţională Prof. univ. dr. Ioan Lascăr a declarat pentru AGERPRES că, în prezent, Secţia de Arşi de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, investiţie ''deosebit de costisitoare", este perfect funcţională, asigurând ''asistenţă de înaltă calitate într-un domeniu medical extrem de delicat", dar constituindu-se...
Ioan Lascăr (Spitalul Floreasca): Starea răniţilor de la Colectiv - caracterizată de o evoluţie liniară Şeful Secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat miercuri că starea răniţilor de la clubul Colectiv internaţi în unitatea medicală este caracterizată "aproximativ" de o evoluţie liniară, fără modificări spectaculoase.
Incendiu Colectiv/ Dr. Ioan Lascăr: În cazul pacientului internat la Floreasca, prognosticul rămâne rezervat Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a declarat miercuri pentru AGERPRES că prognosticul în cazul pacientului rănit în clubul Colectiv, care este încă internat în unitatea medicală, rămâne rezervat.